Geluncht bij dit restaurant, maar voor ons geen herhaling meer. Een warme zalmclubsandwich besteld, maar kreeg 2 geroosterde witte boterhammen met koude gerookte zalm en een plakje warm spek erop, tomaten waren niet te bekennen, wel veel komkommer. Na reclamering een tonijnsalade gekregen, net genoeg voor de 2 (overigens lekkere) bruine boterhammen en weer die komkommer (denk dat de tomaten op waren). Op t ei een klodder mayonaise. Mijn partner had een hamburger met veel te lang doorgebakken frietjes. Vind dit meer een snackbar.
wij waren hier alweer een tijd niet wezen dineren en hebben weer genoten!
We waren hier op een dinsdag en dan is het dolle dinsdag menu echt een pre!
we begonnen met een cocktail van hollandse garnalen en sliptong, hierna een rouleaux van gerookte eendenborst met rilette en zijn lever .als 3e gang een open ravioli van kreeft niet zo veel kreeft maarja wat verwacht je het is een menu.gang 4 was hertenfilet aardappelmouseline hete bliksem jus de veaux en een knolselderijchipje! gang 5 arretjescake met vanilleijs kletskop en chocomousse, ja mensen hier eet uw op uw gemak, met leuk personeel en eerlijke prijzen voor het eten! bedanktt!
Wat een teleurstelling. Het eten is redelijk te noemen, maar de bediening in dit restaurant is werkelijk erbarmelijk slecht. Constant moeten vragen om iets te drinken, wachttijd voor een drankje meer dan 20 minuten, dessert vergeten van een van de gasten. Kortom, zeer matige kwaliteit die de naam restaurant niet verdiend.
Afgelopen zaterdag in de Bios gegeten. Bediening was goed, eten was erg lekker. Het hoofdgerecht van het menu was zelfs heel erg lekker wat in de meeste restaurants tegenvalt. Alleen kreeg ik niet het dessert wat ik had besteld (perzik kwarktaart ipv perzik bavaroise). Dit is netjes aan de kok gemeld maar helaas stond er verder niets tegenover, heel jammer anders was het echt perfect geweest.