Annemiekedejong 3 juli 2011 | |
Vanavond geten in hotel Kinderdijk. We hebben heerlijk genoten van het maandmenu. Waar voor je geld. Vriendelijke bediening. We kregen zelfs een overheerlijke cocktail aangeboden, om eens te proberen. Kortom, een aanrader! |
aniet60 23 oktober 2010 | |
Vanavond hebben we gegeten bij Hotel Kinderdijk ik had varkenshaas met bacon en champignonroomsaus die overheerlijk smaakte, mijn vriend had spareribs met barbecuesaus waar hij ook zeer tevreden over was.Als vooraf namen we Hors de Oevre( ruim voldoende) en uiensoep die ook prima smaakte.
Koos W 11 oktober 2010 | |
Gisteravond gegeten in dit restaurant. Het interieur is netjes en sfeervol. De bediening is vriendelijk en netjes. Het eten -verschillende vis- en vleesgerechten- was lekker en ruim voldoende. De gastheer kwam regelmatig langs om te vragen of alles naar wens was. Hij schijnt samen met zijn gezin sinds voorjaar 2010 de nieuwe eigenaar te zijn en hij heeft er overduidelijk nog immer zin in. Enkele minpuntjes: stokbrood werd geserveerd met hotelkuipjes boter en men gebruikte goedkope papieren servetten, dat kan echt niet. |
k.den.braven 31 augustus 2010 | |
De kok moet wel iets doen aan de kwaliteit.
boute122 12 december 2009 | |
Wij hebben 6 december daar gegeten
albert de koning 26 oktober 2009 | |
Ik ben afgelopen week met wat relatieswezen eten in het vernieuwde restaurant.
Proever81596 28 september 2008 | |
Vanmiddag hebben wij hier een kopje uiensoep gegeten. Althans, dat was de bedoeling...: wat wij kregen was een kom lauwe, bijna koude, soep die smaakte naar iets vaags in de richting van tomaten- of goulashsoep met daarin een handvol uienringen en een broodje gesmolten kaas. Bah!
Sassie 16 augustus 2008 | |
Vanavond met zijn 7en hier gegeten. Het voorgerecht, hoofdgerecht en nagerecht was heerlijk. De bediening was vriendelijk en alert. Hier komen we zeker nog een keer terug. |
Geef zelf je mening over Kinderdijk