| Keuken | Hollands |
| Openingstijden | Meld dit restaurant als niet meer open » |
mysanderius 15 februari 2012 | |
Valentijns Menu.
rondeloos 22 januari 2012 | |
Op vrijdag 20 januari 2012 hier gegeten in een groep. Voorgerecht: Palet van vis, Paling, zalm, garnalen en kreeftensoep. Goed van smaak, maar fantasieloos opgediend op een viervlakkenbord.
chocolatier73 13 februari 2011 | |
Ik heb hier ontbeten&gedineerd als gast,erg teleurstellend.Er hangt geen prettige sfeer,komt dat door het interieur vraag ik me af of door de bediening die "gemaakt aardig" deed?En het eten?Dat kan ECHT beter! |
wendymeijer 26 april 2010 | |
Erg goed eten en goede bediening. De uitstraling van het restaurant van buiten en binnen is minder. Het restaurant is namelijk niet erg sfeervol. |
A.F.-W. 17 november 2007 | |
Tsja, wat kun je verpesten aan slibtongetjes en een Wiener Schnitzel? Nou, hier kunnen ze dat. De slibtongen hadden totaal geen smaak en waren te lang gebakken. De Schnitzel was verbrand. Toen we vroegen om een nieuwe was de serveerster ronduit grof want ze was het absoluut niet mee eens dat ie verbrand was. Verder is dit een tent waar Herman den Blijker (herrie in de keuken) eens zou moeten gaan helpen! Wat een oubollige inrichting zeg. En wat een slechte bediening, behalve dan de mannelijke ober. En wat een matig eten. Alleen de voorgerechten waren in orde. Onze jassen werden niet aangenomen, we kregen het brood met tapenade en boter bij het voorgerecht, we hadden heel weinig verlichting bij de tafel en bij het vertrekken was er niemand die goedenavond zei. |
Geef zelf je mening over Wapen van Aalsmeer