KeukenEetcafé & Hollands

JNB31 JNB31 14 januari 2012

Leuke ambiance met klassieke gerechten. De gerechten zijn niet spannend, maar de kwaliteit is oké. De bediening is vriendelijk. Wel jammer dat er veel tijd tussen de verschillende gangen zit.

JudithO JudithO 6 december 2011

Prima restaurant, voor eetcafe erg lekker eten. Leuke driegangenmenu voor leuke prijs.
Alles was prima. Voor doordeweeks gezellig druk. En nog bedankt voor de serveerster, die telefonsich mijn verdwaalde collegas heel goed de weg heeft uitgelegd, tot aan de deur!

manon123456 manon123456 5 december 2011

Na herhaaldelijk aanraden van onze goede vrienden die altijd zeer tevreden zijn over dit leuke restaurant, zijn wij vorige week vrijdagavond bij Naar Boven gaan eten.
Wat ik al een erg fijn, maar vooral belangrijk plus-punt vind, is dat de auto bijna letterlijk voor de deur van dit erg mooie, uitnodigende en schattige restaurant neerget kan worden.
Bij binnenkomst werden wij zeer vriendelijk ontvangen door het personeel, ondanks dat het erg druk was, namen zij wel rustig de tijd om ons te helpen, en naar een tafeltje te brengen.
Binnen ziet het er erg verzorgd en schoon uit, en is er een hele leuke en goede sfeer, met gezellige aankleding, zoals antieke muziekdoosjes en kasten, ook de wc is een hele ervaring op zich! Na op de uitgebreide menu-kaart te hebben gekeken, nam mijn partner de biefstuk, en ik nam de specialiteit van het bord: namelijk een wild-schotel met hert.
Ondanks dat het druk was hebben wij niet heel erg lang hoeven wachten op ons eten, en het was echt ontzettend lekker, de prijs-kwaliteit verhouding bij Naar Boven is prima, al met al was het een zeer geslaagde avond en wij zijn van plan hier nog veel vaker te komen!

Curson Curson 24 oktober 2011

Er is in Lansingerland helaas weinig keuze in restaurants. Ditmaal toch een keer geprobeerd bij "naar boven", helaas geen geweldige ervaring. Een standaard hap van zeer matige kwaliteit die zo uit de diepvries of koelkast geserveerd wordt. Jammer om hier je geld weg te geven, volgende keer toch maar weer zelf koken...

Proever17355 Proever17355 23 mei 2011

Prima locatie voor een verrassend lekkere kaart. De keuze van de asperge als hoofdgerecht en de keuze van lamsrack als hoofdgerecht was een schot in de roos. De huiswijn smaakt heerlijk. De portie's op het bord zijn prima! Een goede keuze/ aanwinst voor Lansingerland!

Geef zelf je mening over Naar Boven

MaandagGesloten
Dinsdagvan 17:00 tot 21:30
Zaterdagvan 17:00 tot 21:30
Zondagvan 17:00 tot 21:30

Meld dit restaurant als gesloten