7.6
6.8

1 2 3 4 ... 6 ouder »

hans1234567891011121314 hans1234567891011121314 23 mei 2012

Heerlijkste worteltjestaart ever! Ook de rest van het gebak is super! Een aanrader wanneer je je gasten wat speciaals wil voorschotelen.

it it 7 maart 2012

Ik heb hier nog nooit iets gegeten wat ik niet overheerlijk vond. Brownies, worteltjestaart, chocoladetaart allemaal super lekker. Misschien wel een beetje prijzig, maar is het absoluut waard. Ook het caramelshortbread is echt hemels, echt een aanrader. De grotere zaak is ook erg leuk geworden, meer ruimte om te zitten, maar toch gezellig.

Marykee Marykee 29 januari 2012

Heerlijke worteltjestaart! De brownies zijn lekker. Ik moet nog een keertje terug voor het andere, te veel om op te noemen. Een leuke bijkomstigheid, nette prijzen voor thee en koffie. Graag af en toe het toilet checken, bezoek maakt er een bende van. Een schoon toilet is het visitekaartje voor de keuken!

sophied sophied 17 november 2011

Lekkerrrr, voor elke zoetekauw een aanrader!

cookielover cookielover 4 november 2011

mmmm, altijd weer heerlijk smullen bij Koekela! Samen met een vriendin zitten genieten van het 'proeverijtje',allerlei lekkere dingetjes voor maar 10euro (2 pers.)
Lekkere koffie erbij en aardige meiden in de bediening.
En de nieuwe winkel ziet er heel mooi uit, echt een vooruitgang! Als ik niet oppas zit ik er elke dag!

WeiLian WeiLian 28 september 2011

Ik moet oppassen dat ik hier geen gewoonte van maak...je koopt al heel snel heel veel omdat het allemaal lekker is. Het aanbod is ook lekker groot en de kwaliteit bij alle producten even hoog. Nu hopen dat het in die mooie grotere zaak net zo gezellig blijft als in die kleine (^_^).

smaak en sfeer smaak en sfeer 13 augustus 2011

Zulke lekkere taarten en koekjesdan verwacht je daar ook blij personeel bij maar daar schort het nogal aan. Altijd opgejaagd, ongeduldig en vaak zelfs onvriendelijk. We nemen het telkens maar weer voor lief omdat de baksels beter zijn dan in de meeste banketbakkerijen.

kique kique 12 juli 2011

Lekkere taarten, koekjes en scones. Allemaal vers gemaakt, bijna onder je neus ! Goede koffie , goede bediening...

keukenprinses keukenprinses 9 juli 2011

Hier kun je bijna niet kiezen omdat alle taarten lekker zijn. Alleen de cheesecake kan toch niet tippen aan die in amerika.

VJ VJ 12 juni 2011

Voel me altijd als een kind met de hand in de koektrommel...altijd lekker.

1 2 3 4 ... 6 ouder »

Geef zelf je mening over Koekela