ActiviteitenAfhalen, Koffiebar
KeukenEngels & Amerikaans

12 april 2013

Ze verkopen heerlijke producten! Vooral de pecan caramel square en de carrot cake zijn een aanrader. We kwamen een half uur voor sluitingstijd, dus de muffins waren al op, maar er was nog genoeg andere keus. Het is hier altijd (gezellig) druk, wat een goed teken is!

Gegeten op: 6 april 2013.

12 maart 2013

Wij zijn fan! De taartpunten zijn altijd vers & erg lekker! Vooral de Carrotcake, Dadel Cheesecake, Lemon Meringue & Cherrie Cheesecake zijn onze favorieten!

Gegeten op: 12 maart 2013.
Cheshire
Cheshire
Meesterproever
Deze gebruiker is ingelogd via Facebook

10 februari 2013

Vorige week hier koffie gedronken met een stuk lemon pie. Ik was hier weer voor het eerst na de verhuizing. Nieuwe locatie is een stuk groter groter en niet minder gezellig. Ook de kwaliteit is gelukkig hetzelfde gebleven; lemon pie is mijn favoriet en heb ook een paar stukken mee naar huis genomen!

Gegeten op: 5 februari 2013.
dekos
dekos
Expertproever

8 februari 2013

Lekker voor het weekend weer wat muffins en lemon cakes gehaald, vriendelijke meiden die je graag helpen.Weekend!!
Helaas thuis gekomen merkte ik op dat de muffins en cakes werkelijk stukken kleiner zijn geworden als voorheen. Aan de smaak niets aan te merken, maar aub laat de portie's weer worden als voorheen, daar zijn de prijzen ook naar.

Gegeten op: 8 februari 2013.
henkie13
henkie13
Meesterproever

2 februari 2013

Ik probeer hier zo weinig mogelijk te komen... Niet omdat het slecht is, maar omdat de koekjes, taarten en muffins verslavend zijn! De service laat inderdaad iets te wensen over, je wacht erg lang maar de medewerkers die me tot nu toe hebben geholpen waren wel heel erg vriendelijk.

Gegeten op: 8 december 2012.
HaVla1982
HaVla1982
Topproever

Alle 78 recensies weergeven »

Schrijf zelf een recensie over Koekela

Schrijf hieronder je recensie over Koekela. De tekst is direct zichtbaar op iens.nl, de cijfers tellen pas mee nadat de redactie je recensie heeft goedgekeurd.