KeukenChinees
Openingstijden14.00-24.00, wo gesloten

fatteman fatteman 5 april 2012

Geweldig lekker!
Onze hete favoriet is Thai Udon Bami, maar alles wat de anderen noemen is ook eersteklas.
Het is vooral afhaal, maar de formica tafeltjes hebben ook wel iets authentieks.
En ja, er komen ook Chinezen en andere Aziaten hier hun vaderland proeven.
Staat niet voor niets bekend als de beste afhaalchinees van Utrecht en omstreken.

Proever36949 Proever36949 31 juli 2011

7,4 voor eten?!?
Dat kan echt niet. Deze zaak is een echt kroon juweel voor culinair utrecht.
Een van de beste chinese eethuisjes in nederland. kan makkelijk wedijveren met de eethuisjes in Den |Haag Rotterdam of Amsterdam.
De reden is heel simpel...hun dagelijks (meerdere keren) vers geroosterde vlees behoort tot de beste in nederland. Hun |cha sieuw en babi Pangang Spek is gewoon top. Zonder schroom durf ik deze schotels voor te schotelen voor familie en gasten uit azie.
Andere gerechten zijn ook goed en doen er niet voor onder. Maar hoe kan ik iets anders bestellen...

Anyway toch uniek om iets in utrecht te hebben dat gerekend kan worden tot de beste in NL.

proever167 proever167 11 mei 2011

Een keer per week gaan we hier eten, de tjue yim ha (garnalen peper/zout) is een favoriet.

rainmaker rainmaker 10 oktober 2010

De kok blijft dicht bij de authentieke smaak en bereiding van de gerechten. Tsa siew, eend of Babi spek in combinatie met een groentegerecht (bv Kai laan) en je bent in Aziƫ. Probeer ook eens een noodle-soep.

jankok jankok 20 augustus 2009

Ik kom er al jaren.
Menu lijst hangt op mijn werk op de deur.
Tip: Cha Siew en spek koud meenemen (saus apart) Kan ook thuis in de magnetron (handig als je van ver komt). Koe Loe Yuk is beter dan bij iedere andere Chinees. Probeer ook een gebakken inktvis met peper en zout. Direct opeten anders worden ze taai. Bij sommige gerechten iets te veel saus. Vriendelijk personeel. Na een paar keer kennen ze je.

Geef zelf je mening over Hing Kee