mld 18 mei 2012 | |
Sfeervol restaurant met vriendelijke bediening. De avond verliep helaas nogal rommelig. Broodje vooraf kwam tegelijk met de voorgerechten, drankjes werden vergeten en hoofdgerechten kwamen heel erg laat.
suzan3 2 maart 2012 | |
Ik ben hier afgelopen valentijnsdag mee naar toe genomen door mijn vriend.
PatrickA 8 januari 2012 | |
Prima restaurant. Zowel voor- als hoofd- als nagerecht van goede kwaliteit, prettige ongedwongen sfeer en alerte en sympathieke bediening. De prijs valt dan ook nog eens erg mee. Niks op aan te merken dus. |
Hugo1975 4 januari 2012 | |
Heerlijke gerechten, prettige bediening, mooie ambiance |
mickvanderveen 4 december 2011 | |
Dat kan veel beter: laatst een zeer matige lunch besteld, erg onder de maat, koude gerechten die warm hoorden te zijn, vuile tafels, eentonige ambiance, iedereen erg op elkaar, nee geen verbetering! Borrelhapjes ook al niet aan te bevelen...allemaal erg vet!
Proever12554 20 november 2011 | |
De ant-pasta als luchgerecht is aan te bevelen. |
inon2 17 november 2011 | |
bediening vriendelijk en leuke inrichting, maarrrr... salade met peer en gorgonzola was veel te zout. Pasta carbonara die daarna kwam idem. Het leek bovendien alsof het ei vergeten was, want de romigheid ontbrak ook. Bij melden bij bediening dat deze gerechten echt te zout waren, reageerde ze met "dat hoor ik wel vaker". Zou toch een teken moeten zijn voor de kok om het anders aan te pakken? Ravioli was wel OK. Maar voorlopig ga ik neit terug. |
Theovanderbijl 25 september 2011 | |
Mooie locatie, lunch (panini) was een slap broodje zonder smaak, garnering was wat droge blaadjes rucola zonder dressing of wat dan ook. Enorm overpriced voor €6,-. Ik ga er nooit meer eten. Voor alleen en koffie wel leuk. |
Sjefv 18 september 2011 | |
Een leuke plek, goede keuken en vriendelijk personeel. Absoluut een restaurant om terug te komen |
schouben 12 augustus 2011 | |
Gisteravond voortreffelijke avond gehad in Leiden bij City Hall. Eten zeer smaakvol en kundige, vriendelijke bediening. In bovenzaal gegeten, goede ambiance, sfeervol verbouwd. Een aanrader!!!!!!!!!!!!!! |
Geef zelf je mening over City Hall