7.1
6.4

1 2 ouder »

sara987 sara987 7 november 2011

Sinds kort verhuist naar de pijp en had Kam kee ontdekt na het verkennen van de buurt. Onlangs daar gegeten met een groep vrienden en wat hadden we heerlijk gegeten! Menukaart is zeer gevarieerd en voor ieder wat wils. Ik had gekozen voor de kip met spaanse peper. Verrukkelijk! Kam kee is het proberen waard en ik ben nu al fan :) Ik kom hier zeker vaker terug.

foodlover99 foodlover99 11 september 2011

Kam-Kee, een klein restaurant dat geweldige gerechten serveert.

Dit is 1 van de beste chinese restaurants van Amsterdam, hier ga je niet naar toe voor een nasi rames speciaal met een gebakken eitje maar kun je authentieke chinese gerechten bestellen.

Kam-Kee is enige tijd dicht geweest voor een verbouwing maar ze zijn nu gelukkig weer open, het eerste dat ik bestelde na de heropening was de ho fan (voor mensen die niet weten wat dit is, het wordt ook wel rice sticks genoemd en je kunt het min of meer vergelijken met een tagliatelle gemaakt van rijstbloem maar dan veel zachter en sappiger).

Aanraders zijn onder andere de ho fan, de noedelsoepen het stoofpotje van varkensvlees met tofu, de krab, de tong.

chinesefood_fan chinesefood_fan 22 juli 2011

Ben al jaren vaste klant van Kam kee. Kam kee was tijdelijk dicht wegens funderingswerkzaamheden, maar is nu eindelijk weer open. Gister wezen eten en het eten was weer heerlijk. Met stipt de beste Ho fan van Amsterdam!

papilla papilla 5 mei 2010

Op maar een enkele plek kan je in A*dam echt Chinees eten. O.a. hier. En nog goed ook! Ik kom hier al zeker 15 jaar. Cheung Fan waar krijg je dat? En probeer de krab!

Proever61185 Proever61185 28 mei 2007

we hebben weer lekker gegeten, mijn complimenten! mooi prijsje, goeie service en lekker eten. wat wil je nog meer.

Proever54623 Proever54623 10 december 2006

Wij hebben hier 1 keer eten afgehaald en dat was echt heel slecht. De zwarte vellen dreven in de tomatensoep en ook de foeyong hai was zwart gebakken. Zelden zo slecht Chinees gegeten.

esther78 esther78 23 februari 2006

Ik kom hier vaker en was onlangs nog met mijn collega\'s geweest.
En het was weer verukkelijk, veel voor een goeie prijs.
De Ho Fan is het beste van Amsterdam wat ik tot nu toe heb gegeten.
De vrouw achter de toonbak is heel vriendelijk, waarmee je echt een babbel kan maken.
Na een paar keer komen voel je je meteen thuis door de vriendelijkheid van de werknemers van KamKee.
Mijn complimenten!

Derbeia Derbeia 21 november 2005

Als je ambiance wilt, is dit niet het restaurant waar je moet eten. Met zijn formica tafeltjes, slechte verlichting en plastic tafelkleedjes lijkt dit restaurantje zó vanuit China te zijn getransporteerd. Afhaaleten is perfect. De Pekingeend en de vette Babi Pangan zijn heerlijk. Wordt geserveerd met een donkere oestersaus. Twee porties zijn genoeg voor drie personen. Dame achter de toonbank spreekt slecht Nederlands, maar is altijd in voor een gebbetje ;-)

Derbeia Derbeia 7 november 2005

Perfecte Chinees. Niet zo\'n Hollandse nepchinees met vieze, zoete, rode sauzen, maar echt Chinees eten. De pekingeend en babi pangan zijn heel goed. Interieur is verschrikkelijk en bediening (1 dame) is ontwapenend, maar \'spleekt slecht Nedellands\'. Is echter wel zoet ;-)

Silvi3 Silvi3 14 februari 2005

Heerlijk simpel eten, snel geserveerd en betaalbaar!
Kijk niet naar de inrichting.

1 2 ouder »

Geef zelf je mening over Kam-Kee