6.8
6.8

1 2 3 4 ... 15 ouder »

shanice shanice 29 april 2012

Ik geef dit restaurant een puur op het eten gebaseerde 'goed'. De vis is ontzettend vers en de chefs zijn verre van gierig met het bereiden van de sushi. Wanneer je een zalm of tonijnsushi besteld krijg je bijvoorbeeld een stukje rijst met een flinke lap vis eroverheen. Bijna sashimi te noemen. Ook het vlees is mals en smaakt goed. Deze kwaliteit voor de prijs van het all-you-can-eat-menu is erg bijzonder. Als je een basic menu neemt en voor 1,50 (!) sashimi erbij besteld krijg je werkelijk waar een halve maaltijd aan verse sashimi erbij. Ongelooflijk.
Het drinken is er erg duur. Ik raad aan om, als je op de centen let, een glas sprite te bestellen. Op de een of andere manier wordt de Sprite in een enorm glas bediend, wat de prijs-kwaliteitverhouding van de drank een beetje omhoog krikt.
De bediening is matig tot slecht. Ik kom er regelmatig maar ik zie vrijwel nooit dezelfde obers en serveersters rondlopen. Alsof ze aan de lopende band worden vervangen. Veel bediening is buitenlands waardoor je gedwongen wordt te communiceren in het Engels. Sommigen zijn vriendelijk, sommigen voelen zich duidelijk te goed om te bedienen. Er gaat vaak iets fout in de bediening waardoor te vaak gerechtjes niet worden geserveerd.
Het restaurant is groot, in principe wel gezellig ingericht maar totaal niet Japans ogend.

Kortom: bij Tokyo Café eten als je het puur voor het eten doet. Erg lekker en goedkoop maar ga niet voor de service en de sfeer heen.

TIP: beschik je FourSquare? als je voor het eerst incheckt bij Tokyo Café krijg je een gratis Sake-cocktail of sashimiboot!

AniaW AniaW 6 april 2012

Absolutely amazing food! It is one of my favourite places in Amsterdam. It is maybe not cheap, but totally worth it. If you like Japanese food you should definitely go there:) The staff is also ok...decor nice.

belleblaasbel belleblaasbel 5 april 2012

Ik ga hier heel erg vaak heen. Ik hou van shushi maar bij tokyo cafe ga ik meestal voor de warme gerechtjes. De heerlijke teriyaki zalmmoot en de biefstuk, die beiden suuuper mals zijn. Ook gyoza is een van mijn favoriete gerechten. En van alles onbeperkt eten. Service is gewoon slecht. Heel gehaast, ze rennen rond om lege bordjes op te halen, waar 1 seconde geleden nog je laatste sushi op lag. Je moet ze vaak roepen of met je briefje zwaaien. Je moet ook binnen twee uur eten. De sfeer is hierdoor druk en gehaast. Maar als je dit alles weet, en geen betere service verwacht, en je houd van veel en lekker eten, dan is Tokyo cafe meer dan de moeite waard.

Halforanje Halforanje 19 januari 2012

The place is like an Amsterdam brown cafe that happens to serve Japanese food. For what you pay, the food is better than acceptable. But the service is quite unfriendly, and although there appears to be 100 staff running around, no one wants to come to your table for anything.

Peter Hageman Peter Hageman 16 december 2011

Mijn dochter is gek op Japans eten, en gaat regelmatig ergens in de stad een hapje doen. Zo ook een paar weken terug bij Tokyo Café. Met een vriendinnetje dacht ze gezellig en lekker uit eten te gaan. Het is misschien omdat de meisjes nog jong zijn, maar ze zijn op zo'n schandalige manier behandeld dat mijn dochter bijna in tranen thuis kwam. Schofterig bediend, en zelfs terwijl ze zaten te eten kregen ze de boodschap om een beetje op te schieten, want er staan nieuwe klanten te wachten. Zelfs het nagerecht dat in het menu zat hebben ze niet gekregen, onder het mom van 'dat hoeven jullie toch niet hè'. Alles om ze maar zo snel mogelijk de deur uit te krijgen. En zeg daar maar eens wat van als jonge scholier.

Bas1Amsterdam Bas1Amsterdam 19 oktober 2011

sushi is very good but the service just sucks and it really sucks. its bad enough to not make you come, but for 25 plus euros you can pig out on fresh sushi for 2 hours.

Konka Konka 5 oktober 2011

Als ik in Amsterdam sushi ga eten dan is het hier. De prijs kwaliteitsverhouding is uitstekend. Het klopt dat het af en toe schommelt, maar over het algemeen is de sushi erg lekker. Vooral de sashimi. Wat betreft de service: vriendelijk, alleen als het druk is kunnen ze het gewoon niet bijbenen.

gigi-frei gigi-frei 23 augustus 2011

all you can eat Japans ... wel leuk , mega zaak , leuke plek ! maar niet bijzonder, is wel goed als je snel wilt eten en niet veel voor sushi's wilt betalen ...

Proever12174 Proever12174 20 augustus 2011

Een eerlijk concept. Japans eten van goede kwaliteit, in een drukke zaak die toch genoeg ambiance heeft. De gerechten zijn prima, hoewel de erbij geserveerde wasabi veel beter kan en moet.

Makan Makan Makan Makan 18 augustus 2011

mijn ervaringen zijn tot dusver goed! 3 x hier gegeten. Opvallend vriendelijkpersoneel en je wordt snel geholpen! Ik vond/vind alles heerlijk en ben beslist kritisch!!

1 2 3 4 ... 15 ouder »

Geef zelf je mening over Café Tokyo