| Keuken | Hollands |
| Minimum menuprijs | €7.00 |
| Huiswijn per glas | €2.75 |
| Openingstijden | 10.30-18.00 Meld dit restaurant als niet meer open » |
hansv 21 mei 2012 | |
Tot bestellen kwam het niet op Hemelvaart dag. Omdat het mooi weer was, en het vrije tafeltje in de schaduw stond, wilde we het tafeltje naar de zon dragen, 2 meter verder. Helaas... al snel kwam de serveerster melden dat dit vooral NIET mocht. Het tafeltje zou dan niet meer beschikbaar zijn. ?. Met zo een gastvrij limburgs onthaal zijn we maar snel gevlucht naar een beter onderkomen. Gezakt qua vriendelijkheid en klanten respect. |
Proever67222 3 mei 2012 | |
Eten ok.. Helaas zeer slechte bediening van een wat norse, oudere man. Aandacht krijgen om iets te bestellen koste veel moeite en pogingen. Bij het uitdienen bleven drie mensen in de groep verstoken van eten. Het koste ruim 15 minuten en vele pogingen om aandacht te trekken van deze man voordat we hierover navraag konden doen. Iets te drinken bijbestellen bleek hierdoor ook onmogelijk. Het eten van deze drie mensen kwam uiteindelijk pas lang nadat de rest al uitgegeten was.
codo 16 december 2010 | |
prima eten in sfeervolle ambiance en gastvrije bediening |
Geef zelf je mening over Wilhelminatoren Drielandenpunt