Ramirez 26 mei 2012 | |
prima balkan en argentijns restaurant. zeer aardige bediening en de eigenaar komt ook altijd even ene praatje maken met de gasten. vleesgerechten zeer goed. saladebar gewoon standaard. |
DeeziejO 9 februari 2012 | |
Mmmm...Wij werden niet blij van het saladebuffet. Een paar blikken mais, bonen, rode bieten en olijven opentrekken kan iedereen. Ook ijsbergsla is weinig smaakvol. De Yoghurt"dressing" was puur yoghurt zonder zout of peper...???? (laat staan kruiden )
liset1 22 oktober 2011 | |
Super restaurant voor de vlees-liefhebber, men kan er de steak bereiden precies zoals je 'm omschreven hebt (en medium is dus echt medium, rood echt rood).
Proever64906 27 juni 2011 | |
Waren hier laatst eten met een groepje van 6, restaurant was goed vol, maar desontdanks werden we goed en op tijd bediend. Waren zeer tevreden met het eten, het was heerlijk.
brota 2 mei 2011 | |
Een Balkan restaurant met een Zuid-Amerikaanse naam. We waren nog onze plaatsen aan het zoeken en de kelner stond al naast ons om te informeren naar onze drankwensen. Als de zaak nu propvol dan alla maar het restaurant was voor 2/3de leeg. Vlees prima, goed gebakken heerlijk mals, het saladebuffet stelde niets voor, geconserveerde mais en rode bietjes , wat sla en komkommer en waterige olijven. Wij vonden het , voor wat er ons werd geboden , zeker prijzig. |
sweetspeed 4 maart 2011 | |
Klassiek steakhouse....what you see is what you get. Vlees van hoge kwaliteit.
hhhhmm 23 september 2010 | |
Lekkere Biefstukjes zeker de LOMO.De gepofte aardappel trouwens ook.Goeie service.
Marcel en Astrid 6 mei 2009 | |
Een zeer goed steakhouse. Heerlijke steaks, goede bediening en een uitstekende huiswijn. Op aanraden van vrienden zijn we daar gaan eten, en we komen zeker terug met de rest van de familie!echt een topper! |
Meisje123 2 januari 2009 | |
Naar aanleiding van de goede berichten op Iens.nl hier laatst gegeten. Wat een teleurstelling!
Proever67183 20 februari 2008 | |
Te beginnen met de minpunten: bediening en prijs. Beide laten wat te wensen over. Het vlees is zalig maar 32 euro voor 400 gram steak is niet weinig.
Geef zelf je mening over Steakhouse El Dorado