KeukenItaliaans & Mediterraan

‘De antipasti misti zijn hier echt lekker!’ Je krijgt ‘afhankelijk van wat de kok aan verse ingrediënten heeft’ een ‘fantasierijke mengeling van vleeswaren, zeevruchten, buffelmozzarella en groenten’. Het is ‘net iets te veel voor een persoon, maar vanaf het moment dat je gaat delen heb je al spijt’. Ook andere gerechten zijn ‘geen pracht en praal’, maar ‘gewoon lekker’. Jammer dat ‘de hoge verwachtingen niet voor iedereen worden waargemaakt’ door ‘veel te zoute vis’ en een ‘zware rooklucht uit de keuken’.

Evli Evli 25 januari 2012

Ik heb onlangs met zes personen dit restaurant gegeten en dat was een groot succes! Iedereen was zeer tevreden over hetgeen hij besteld had, maar de favorieten waren toch wel de octopus/aardappelsalade en de gegrilde groente van de voorgerechten, de spaghetti allo scoglio en de aan tafel perfect klaargemaakte sgroppino. Ook over de service niets dan lof. Ik heb een dinerkaart die recht op korting geeft, maar had die op dat moment niet bij me. De bediening is er toen zonder probleem accoord mee gegaan dat ik op een andere dag terugkwam met kaart om het teveel betaalde bedrag terug te krijgen!

dany1220 dany1220 20 januari 2012

Hallo, gisteravond liep ik langs dit mooie restaurant (zeer elegant). Ik werd begroet door twee obers een van de vriendelijkste. Ik at een voorgerecht voor 2 personen, want ik was met mijn vriendje .... Ik heb geen woorden van alle was, en alle producten zijn Italianen. 6 platen waren samengesteld: vis, vlees, groenten enz. .. Ik kom uit Italiaanse ouders, dus ik vertel het verschil tussen echt en niet Italiaans.
Terwijl we aten de pizza seconden ... was uitstekend, tender en gekookt tot in de perfectie .. iets heel goeds, felicitaties aan de pizza. Het grote ding over dit restaurant is dat de persoon (alle), en 100% Italiaans. een onvergetelijke avond. Ik zal spoedig terugkeren ..

Oppelepop Oppelepop 3 januari 2012

Afgelopen week sinds lange tijd weer eens bij Sa Seada gegeten, maar helaas niet geheel naar tevredenheid. De bediening was vriendelijk, en de sfeer gezellig, maar de pizza's vielen tegen. De bodem van de pizza della casa was te dik en zacht, vrij smakeloos en niet warm genoeg. De capricciosa bevatte een te dikke laag kaas, waardoor hij erg zwaar op de maag lag, en ook waren de champignons ongaar. Al met al voor een echte Italiaan niet voldoende.

Proever64754 Proever64754 25 december 2011

Heerlijk eten, royale porties en zeer vriendelijke bediening!! Echt een aanrader!!

Superlopez Superlopez 17 juli 2011

Bij binnenkomst verwacht je er niet veel van maar dan krijg je de pasta of pizza naar keuze. Helemaal geweldig, heel smaakvol!!!

Geef zelf je mening over Sa Seada

MaandagGeopend
DinsdagGeopend
WoensdagGeopend
DonderdagGeopend
VrijdagGeopend
ZaterdagGeopend
ZondagGeopend

Meld dit restaurant als gesloten