Frank1957 26 mei 2012 | |
Vlakke gerechten tegen hoge prijzen. Pas op met de aangeboden glaasjes prosecco bij aankomst! Deze komen voor 6,50 per glas op de rekening, hoewel ze laten overkomen dat ze aangeboden worden door het huis. Vervelende verrassing op de rekening. De locatie is mooi, maar voor het geld haalt het eten niet het niveau wat je mag verwachten. Bediening weet weinig van de wijnen, kregen verkeerd advies. |
Vrijheid 2 augustus 2011 | |
De Schinvelderhoeve blijft mijn favoriete restaurant. Je kunt er heerlijk vegetarisch/veganistisch eten. Meer dan tien jaar geleden ondekt en er vaak gegeten. Nog nooit hetzelfde vegetarisch/veganistisch gerecht gegeten! Komt waarschijnlijk omdat er geen menu op de kaart staat. Dat is een unicum! |
bourgondier00 29 januari 2010 | |
Afgelopen weekend bij de Schinvelder Hoeve genoten van een zalige high tea met vrienden. We hebben een paar uur heerlijk kunnen bijkletsen en ondertussen genoten van de hartige en zoete gerechtjes die geserveerd werden. Thee genoeg om te kiezen trouwens. Bediening was attent (zou op meer plaatsen zo mogen zijn) en voor net geen 20 euro voldeed het prima aan onze prijs / kwaliteit verwachting. |
Proever53208 4 november 2006 | |
Als iets tegenvalt ben je niet zo vaak geneigd hier iets over te zeggen, maar voor toekomstige bezoekers is dit zeker zo belangrijk. De laatste keer dat wij een bezoek brachten aan de hoeve viel alles helaas tegen: Vooral bediening was nors en had geen tijd en prijs-kwaliteitsverhouding was eveneens niet aanwezig. Jammer! |
Proever19698 26 juni 2004 | |
Heerlijk eten ( ook klantvriendelijk voor vegetariƫrs/veganisten) en mooie ambiance! Voor mij een van de betere restaurants in zuid-Limburg! Prijs/kwaliteit verhouding in orde. |
Proever12714 29 januari 2004 | |
Prachtige ambiance voor een romantisch diner voor twee.
Geef zelf je mening over Schinvelder Hoeve