Niks trendy of modern: het bekende menu maar dan net iets beter en goedkoper dan gemiddeld. We eten hier al jaren en nog nooit zijn we teleurgesteld. Laconieke en snelle bediening. Veel chinese klanten én het afhaaladres voor politie. Dat zegt toch wel wat...
Het is altijd een genot om hier te eten; kom hier al jaren. Zoals gewoonlijk is het vol (met Chinezen). Het eten is erg smakelijk, m.n. varken, gebakken rijst en verse groente. Lekker met een paar potten thee. De bediening is efficient; overdreven aandacht moet je hier niet verwachten. Gewoon snel de buik vol en tevreden weer naar huis. Tot snel.
Prijs/kwaliteit verhouding prima! Het is niet altijd even goed, maar we blijven terugkomen op een een of ander manier. Prima tent. Lekkere geroosterd varken, de eend is idd wel altijd aan de droge kant!
Een van laatste chinese restaurants waar ze prima ingewanden serveren. Ook de pekingeend en de soepen zijn geweldig. Razendsnelle efficiente bediening.
Meerdere malen gehoord dat ze hier de beste Peking eend serveren. Daar ben ik het helaas niet mee eens, de eend is simpelweg te droog. Wel is onder andere de cha siu heel erg lekker. Het interieur is typisch, maar schoon en de bediening is vriendelijk. Zoals dat vaker niet dan wel het geval in bij Chinese restaurants. Ik heb het beter gegeten, maar mocht je eens wat anders willen proberen dan je vaste Chinees dan is dit een goede keuze.