| Keuken | Chinees |
| Openingstijden | 12.00-22.00 Meld dit restaurant als niet meer open » |
Iris Hartman 13 februari 2011 | |
We wilden een makkelijke hap doen. Het was om 19.30 uur behoorlijk rustig in dit restaurant. Wan tan soep en babi pangang speciaal en mihoen met garnalen gekozen. Alles prima van smaak en meer dan voldoende. Ik had niet eerder vijf wan tans in een dergelijke soep aangetroffen en ook de vleesballetjes waren lekker van smaak. Kreeg sterk de indruk dat de groenteproducten ook echt vers waren waardoor ook nog lekker knapperig van smaak. Kortom, ouderwets lekker Chinees gegeten. |
Mvanloon 17 januari 2011 | |
Wij hadden een 4- gangen verrassingsmenu besteld. Dit was uitstekend verzorgd en ook heerlijk, maar het dessert viel wel erg tegen. Er werd alleen maar gevraagd of we ijs of koffie wilden. Hier kan men toch zeker ook een "verrassing" verwachten? Koffie kan ik overal drinken...... Een combinatie van enkele Chinese dessertjes zou veel leuker geweest zijn..... |
trijntje36 1 september 2010 | |
Vriendelijke bediening en lekker eten. Alles vers en smaakvol. Aanrader! |
Kinsella55 21 augustus 2009 | |
Prima Chinees. Snelle bediening. Babi Pangang precies zoals hij dient te zijn. Niet te droog, niet te vet. Lekkerig knapperig. Niet teveel gember. De mini rijsttafels zijn van goed kwaliteit. Enige minpuntje: twee eetruimtes. Een mooi gedeelte en een wat vervallen deel. De eigenaren proppen eerst het vervallen deel vol voor het mooie gedeelte wordt opengesteld. |
Geef zelf je mening over The Prince Garden