8.3
7.6

KeukenChinees, Maleisisch & Chinees-Indisch

marcolesil marcolesil 25 maart 2012

samen met 2 vrienden hier gegeten op een maandagavond; attente vriendelijke bediening; zonder nadrukkelijk aanwezig te zijn

eten; geen tralala eten; gewoon goed chinees.

Advangool Advangool 25 januari 2012

we gaan regelmatig eten bij Pom Lai. Sing en zijn vrouw Wendy maken er altijd een heel smakelijke maaltijd van. Voor mij een topper in Limburg

DennisJS DennisJS 22 januari 2012

In tegenstelling tot de mening hier onder kan ik niets anders zeggen dat Pom Lai een echte aanrader is als je lekker Chinees wilt eten met een zeer goede prijs/kwaliteit verhouding. Net als "Zuidwest" ben ik van mening dat Pom Lai de beste Chinees is van Geleen en omgeving. Bovendien zijn de eigenaren en de bediening bijzonder aardig en vriendelijk en zij doen er altijd alles aan om de gasten naar hun zin te maken.

tamara123 tamara123 12 september 2011

Bij Pom Lai in Geleen Foe yong hai met bami en een portie sate gaan halen zo rond half 9 op maandagavond. Als je thuis komt heb je geen bami maar nasi. Nasi is keihard, dus mijn terug om te gaan ruilen voor de bami die we wilden. Foe Yong hai (Ei met groente en vlees en rode saus) zat in een klein rond bakje, 3 hele reepjes ei in chinese tomatensoep was het. Het ei was al zo oud dat het keihard, taai en zwart aan de onderkant was. De sate was wel een normale pot, maar de pindasaus was duidelijk gaan schiften en klonterde en de kip leek helemaal nergens naar. De nieuwe bami die we kregen was maar voor de helft warm. Mijn vriend zegt lachend: Dan neem een stukje kroepoek, dat is altijd goed. Nee dus, gadverdamme, de rand was keihard en donker van de oude olie, en het binnenste deel was ontzettend zanderig. Normaal gingen we hier vaker afhalen, maar dan namen we altijd een grote chinees/indische rijsttafel. Nu we een snelle hap wilden, waren we schijnbaar niet meer belangrijk genoeg en kregen we deze rotzooi. En tot overmaat van ramp stond de vrouw achter de toonbank nogal onvast op haar benen bezopen te telefoneren i.p.v. mijn vriend te woord te staan over het ruilen van nasi naar de bami. Het was maar 12 euro, maar dat is wel erg veel als je het aan het eten bent en zit te wensen dat je kebab was gaan halen.

ZuidWest ZuidWest 20 juli 2011

Goede Chinees met lekkere gerechten en prettige bediening. Wat mij betreft de beste Chinees van Geleen en omgeving.

Geef zelf je mening over Pom Lai

Maandagvan 16:00 tot 21:00 Geen lunch