Baklap 19 oktober 2010 | |
Verwacht geen restaurant en er is weinig mis op de 5de van de Bijenkorf. Lekker eten, vriendelijk personeel. |
CHOC 28 juli 2010 | |
Erg lekker geluncht! Veel keuze uit verschillende gerechten. Niet duur en van goede kwaliteit. Ruime opzet van het restaurant en gezellige zithoekjes. Absoluut voor herhaling vatbaar als ik even snel wat wil eten. |
amit 12 februari 2010 | |
toen ik jarig was ben ik er geweest lekker eten maar sommigen dingen zijn duur ik ben een kind maar ze bijna niks lekkers voor kinderen |
Gast2010 13 januari 2010 | |
Ik lunch vaak in Kitchen, altijd een geweldige ervaring. Vandaag met de familie gegeten, wokschotel was heerlijk! Brood chilly chicken is echt een aanrader! Vriendelijk personeel valt op! |
prezzo 21 december 2009 | |
De "verse" sappen komen uit plastic flessen, entrecote niet gaar en koud, broodjes een ouwe smaak. Personeel wat geen oog heeft voor de klant en dat tegen pittige prijzen. Broodje hamburger voor kleine 10,- wel lekker maar voor dat geld kan je beter naar de Burgemeester waar je wel vlees proeft. Het restaurant is mooi ingericht en heeft leuk uitzicht. Echter een goede keuken ontbreekt, of ze moeten deze ruimte verpachten aan een goed restaurant (zal goede zet zijn gezien de vele shop in shops in bijenkorf) met een echte KOK of deze ruimte kunnen verhuren aan de kleine broer La Place. Een lunch cafe meer is het niet, totaal geen restaurant. |
Baklap 16 december 2009 | |
Deze week in Bijenkorf Kitchen gegeten met familie. Eigenlijk op zoek naar de snelle hap... tijdens het shoppen. Dat viel tegen, want door de grote keuzemogelijkheid, zaten we een uur later nog na te borrelen. Het eten is gevarieerd, net als de kwaliteit. UIteindelijk goed, maar zeker niet uitstekend. Het restaurant is enorm, grootschalig, laagdrempelig, maar toch waardig om als restaurant aangemerkt te worden. Het "bedienend" personeel laat je met rust. Al wil men soms nog weleens aanbieden om al het gebruikte voor je op te ruimen. Zonder het gevoel te geven dat je plaats moet maken. Blijkbaar heeft men geleerd van de meningen van de vorige proevers, want de meningen zijn in de loop van het jaar verandert (zie andere iens pagina) |
Proever44865 3 januari 2008 | |
Goede prijs-kwaliteit verhouding. Vandaag, zoals in elke schoolvakantie, weer geluncht met 2 pubers. O.a. een versgemaakte fruitsap, heerlijke tomatensoep, vers belegd broodje met ham/mosterdmayo en voor mij de saladebar met keuze uit 12 verschillende schalen gegrillde groenten/salades. Topkwaliteit! Alle kassa's waren open, de tafels werden snel opgeruimd en schoongemaakt. |
Proever42809 5 oktober 2006 | |
Voor 10 euro een dagmenu met romige risotto met verse groene asperges, een zeer goed gevulde spies met gegrilde vis en gamba\'s en een lekker glas wijn. En dan ook nog met uitzicht op de Dam! Dat is nog eens voor een dubbeltje op de eerste rij... en daar houden wij Hollanders wel van! |
Proever34764 26 juli 2005 | |
Toegangkelijkheid: ik heb nog even gecontroleerd: er is inderdaad een perfecte invaliden toilet op de vijfde verdieping, te bereiken per lift, uit de lift rechtsaf aan het einde van de gang. |
Proever34764 15 juni 2005 | |
Toegangkelijkheid: De ingang beneden is een glazen klapdeur naast de draaideuren. Met wat gehandicapten-handigheid of desnoods met hulp van de portier die vaak wil helpen, is dat goed te doen. Verder is de hele Bijenkorf perfect toegangkelijk met grote liften en nergens een drempel. Er is volgens mij zelfs een invaliden toilet op de 5e (niet 100% zeker). Het restaurant op de tweede is heerlijk. Alleen de meest linkse kassa is te smal voor mijn rolstoel, dus neem een andere kassa. Een aanrader voor heerlijke broodjes voor redelijke prijzen. |
Geef zelf je mening over Bijenkorf Kitchen