Op zoek naar ‘een snelle hap onder het shoppen’? Dan ben je hier aan het goede adres, behalve als je niet van kiezen houdt. ‘Door de grote keuzemogelijkheden’ kan je hier namelijk wel uren borrelen. ‘Het eten is goed, maar niet uitstekend’, maar dat hoef je ook niet persé te verwachten in een warenhuis. Je kan er wel leuk zitten in de ‘gezellige zithoekjes’. Het is jammer dat ze ‘weinig gerechten voor kinderen aanbieden’, maar ach, zo'n heerlijke fruitsap gaat er bij iedereen wel in!
Erg lekker geluncht! Veel keuze uit verschillende gerechten. Niet duur en van goede kwaliteit. Ruime opzet van het restaurant en gezellige zithoekjes. Absoluut voor herhaling vatbaar als ik even snel wat wil eten.
Ik lunch vaak in Kitchen, altijd een geweldige ervaring. Vandaag met de familie gegeten, wokschotel was heerlijk! Brood chilly chicken is echt een aanrader! Vriendelijk personeel valt op!
De "verse" sappen komen uit plastic flessen, entrecote niet gaar en koud, broodjes een ouwe smaak. Personeel wat geen oog heeft voor de klant en dat tegen pittige prijzen. Broodje hamburger voor kleine 10,- wel lekker maar voor dat geld kan je beter naar de Burgemeester waar je wel vlees proeft. Het restaurant is mooi ingericht en heeft leuk uitzicht. Echter een goede keuken ontbreekt, of ze moeten deze ruimte verpachten aan een goed restaurant (zal goede zet zijn gezien de vele shop in shops in bijenkorf) met een echte KOK of deze ruimte kunnen verhuren aan de kleine broer La Place. Een lunch cafe meer is het niet, totaal geen restaurant.