Wij zijn regelmatige bezoekers van de prachtige provincie Limburg. We komen hier al zo'n 16 jaar. Zo ook in de Pannekoekenmolen in Gulpen,
. Met stijgende verbazing heb ik de afbrekende kritiek van enkele gasten gelezen. Onze ervaring van al die jaren is zeer positief: vriendelijke bediening, heerlijke pannenkoeken, meer dan ruime keus en wij zijn echte Bourgondiƫrs, dus weten wat echt lekker is! De mensen van de slechte kritiek zijn kennelijk gebruikers van vegetarische en biologische azijn, hetgeen ze ook uitgieten over hun beoordeling. Wij gaan snel weer naar Gulpen en u raadt het al: we bestellen een heerlijke, betaalbare pannenkoek in dePannekoekenmolen.
Wie deze pannenkoeken lekker vindt, heeft nog nooit een lekkere pannenkoek gegeten. Dit was ronduit slecht: een pannenkoek ham/ kaas (combinatie met tomaat bleek niet mogelijk: je kunt alleen bestellen wat op de kaart staat, niet echt klantvriendelijk!!) is een pannenkoek met twee plakjes kaas en ham, totaal uitgedroogd en onsmakelijk. Je verwacht toch op zijn minst gerapste kaas. Bediening is snel, maar heeft totaal geen oog / interesse voor de klant.
na een bezoek aan "ons limburgs biertje" ben ik een heerlijke pannekoek gaan eten en de smaak politie zou er vrolijk van worden want alles is er netjes en in de open keuken kun je zien wat er met je pannekoek gebeurt dus geen gesloten keuken waar dingen gebeuren die niemand wilt weten daar is alles op en eerlijk en alle groente op je pannekoen "de molenaar" is vers dus niks uit blikjes een echte aanrader. de omgeving is ook een plaatje om te wandelen of fietsen en ik zal zeker nog vaker terug gaan voor een heerlijke pannekoek te eten.
Na een dagje zwemmen bij het nabijgelegen zwembad hebben we hier een heerlijke pannenkoek gegeten. Vriendelijke bediening, lekkere pannenkoeken en een fijne sfeer. Echt een aanrader!