7.5
7.9

1 2 ouder »

jwilmes jwilmes 12 februari 2012

Eten is prima. Prijs redelijk. Te veel ginnegappend personeel in de zaak. Met een heel leger aan obers op je bord kijkend is het niet ontspannen eten.

josee1 josee1 2 februari 2012

Ik kom hier graag.
De menukaart is net even anders. Altijd even Heerlijk en goed verzorgd. Bediening is aardig,behulpzaam en snel.De eigenaar en ook z'n vrouw zijn altijd bereid om 'n praatje te maken. De inrichting is op alle drie de verdiepingen weer anders , gezellig en mooi.
Ik ben gek op hun Patates fourno en Bifteki.
Minpuntjes zijn: moeilijk toegankelijk voor rolstoelgebruikers en het toilet is boven,dus moeilijk te bereiken voor mensen met lichamelijke beperkingen.

oysterlover oysterlover 11 januari 2012

Afgelopen woensdag na lange tijd weer eens gaan eten. Reservering ook op woensdag noodzakelijk, het is er vrij druk. Eerder kreeg je na het opnemen van de bestelling een mandje stokbrood met kruidenboter, nu niet. We kregen een bordje met groente, bloemkool, paprika, augurk, uitjes.. Niet mooi opgediend en niet handig te eten (geen vorkje, prikkertje). Kaart is ook vernieuwd; nu standaard frites & rijst bij de grillgerechten (pluspunt!). Porties niet al te groot, salades niet bijzonder (alleen koolsalade, geen gemende salade). Volgende keer toch een andere Griek proberen.

pst! pst! 20 april 2011

Freska Psaria; Héérlijk!
uitleg gerechten mocht wat uitgebreider,
"bijbestellen" wijn niet ongevraagd doen!

geuldallam geuldallam 27 augustus 2010

De Griekse traditionele keuken in hartje Meerssen, staat op hun website. Het 2e klopt, het eerste niet. Gewoon 'een Griek', niks speciaals.

Marcel Roubroeks Marcel Roubroeks 27 augustus 2010

Woensdagavond met gezin gegeten.
Snelle bediening, nette zaak, mooie wc's volgens de kinderen. Ovenschotel mousaka was prima, gyros was goed en de kinder portie's waren ook ruim voldoende. Zeker de moeite waard om nog eens naar terug te gaan.

Barthuz Barthuz 30 mei 2010

Opnieuw heel lekker gegeten. Kwaliteit is constant, het valt hier nooit tegen.
Inrichting is fraai, bediending snel en vriendelijk.
En dat ook nog eens voor een normale prijs

Proever55804 Proever55804 14 januari 2007

Goede griek, heerlijke mousakka, gyros enz. Altijd correct en voldoende. Gastvrij.

EllenD EllenD 4 augustus 2005

Heel gezellige zaak, met drie verdiepingen (kelder, begane grond en 1e etage). Alledrie de etages zijn anders ingericht. De bediening is heel vriendelijk. De eigenaren lopen er ook rond, hele leuke mensen! Het eten is heerlijk. Voor een heerlijk avondje uit is deze Griek echt een aanrader! Je kunt overigens ook afhalen. Heel goed verzorgd, in eetklare bakken. Echter wel aan de prijzige kant.

Proever32569 Proever32569 11 april 2005

Uitstekende Griek. Leuke en gezellige ambiance, heerlijke ovengerechten. Echt de moeite waard, aanrader!!

1 2 ouder »

Geef zelf je mening over Onassis