Ik kom hier graag.
De menukaart is net even anders. Altijd even Heerlijk en goed verzorgd. Bediening is aardig,behulpzaam en snel.De eigenaar en ook z'n vrouw zijn altijd bereid om 'n praatje te maken. De inrichting is op alle drie de verdiepingen weer anders , gezellig en mooi.
Ik ben gek op hun Patates fourno en Bifteki.
Minpuntjes zijn: moeilijk toegankelijk voor rolstoelgebruikers en het toilet is boven,dus moeilijk te bereiken voor mensen met lichamelijke beperkingen.
Afgelopen woensdag na lange tijd weer eens gaan eten. Reservering ook op woensdag noodzakelijk, het is er vrij druk. Eerder kreeg je na het opnemen van de bestelling een mandje stokbrood met kruidenboter, nu niet. We kregen een bordje met groente, bloemkool, paprika, augurk, uitjes.. Niet mooi opgediend en niet handig te eten (geen vorkje, prikkertje). Kaart is ook vernieuwd; nu standaard frites & rijst bij de grillgerechten (pluspunt!). Porties niet al te groot, salades niet bijzonder (alleen koolsalade, geen gemende salade). Volgende keer toch een andere Griek proberen.
Woensdagavond met gezin gegeten.
Snelle bediening, nette zaak, mooie wc's volgens de kinderen. Ovenschotel mousaka was prima, gyros was goed en de kinder portie's waren ook ruim voldoende. Zeker de moeite waard om nog eens naar terug te gaan.