We hebben nu twee keer in Old Hickory gegeten. Beide malen is ons heel goed bevallen. Bij binnenkomst oogt het restaurant wat oubollig, maar laat je hierdoor niet afschrikken! De bediening is heel decent en correct aanwezig. En als je wat vraagt over gerechten die op de kaart staan dan krijg je alle informatie, zoals het hoort. De wijnen zijn eveneens niet te versmaden. Kwaliteit van de ingredienten en de bereidingswijze verraden een super vakman die in de keuken staat. En.......deze vakman kan niet alleen vertellen over zijn eigen gerechten!
In ieder geval de prijs - kwaliteit is bij dit restaurant meer dan in orde.
Uitstekend restaurant.
De kok is erg kundig en geeft uitstekende adviezen, een kaart is niet nodig.
Laat je leiden door de kok en een uitstekende avond is gegarandeerd
Het is de prijs dubbel en dwars waard, zeker een aanrader.
Heerlijk gegeten met lekkere wijnen. Verrassende smaken en gerechten, met passie bereid. Ook volop aandacht voor de gasten. Genoten van onze avond en echt onderscheidend in de regio.
Aan de buitenzijde beetje simpel. Binnen ook niet echt hip... Maar qua eten en enthousisme van de Chef een vette aanrader! Komt regelmatig Aan tafel en laat je van alles en nog wat proeven. Van wijn tot zouten. Geslaagd avondje uit!
Mijn man en ik hebben genoten van een geweldig diner bij het restaurant Old Hickory. Mede dankzij de attente chef en zijn vrouw hebben we geweldig gegeten. De wijn was uitstekend.
Het nagerecht een verrassing. Uniek was het proeven van de verschillende biologische streekgerechten. Een aanrader!