Zojuist een uitgebreide kookworkshop gevolgd. Zeer aan te raden. Uitzonderlijk vriendelijk stel dat de boel runt en de moeilijke dingen van je overneemt. Heel gastvrij, niet scheutig met drank. Ruim voldoende ruimte voor grote groepen. Veel lekkere recepten om uit te kiezen. Verse ingrediƫnten en goede kwaliteit wild.
Mooi restaurant waar wij met 8 personen een goed georganiseerde kookworkshop hebben gevolgd. Vooraf een tweedelig (vega en normaal) 4gangen menu gekozen en terplekke tezamen met dhr. en mevr. Keulen hier samen de voorbereidingen voor gedaan. Twee uur voorbereidingen en dan richting de tafel. Per gang vervolgens met de chef iedere gang klaargemaakt en ervan genoten in het strakke restaurant. Goed georganiseerd, een mooie keuken voor een dergelijke workshop, goede producten en begeleiding op een leuke manier! Doen!
Restaurant met een mooie kaart. Eten is goed bereid en mooi gepresenteerd. Enkele originele details (ik vond de strudel van zuurkool bijv. erg leuk en lekker bij het wild). Vriendelijke en correcte bediening. Iets meer aandacht voor de wijn had gemogen. Locatie is prima per auto bereikbaar vanuit omliggende plaatsen.
Het eten was uitstekend, 5 gangen menu. Elke gang was zeer verrassend. De gastvrouw en de kok deden erg hun best om het naar onze zin te maken. Zeker een aanrader voor een ander
Pas met de familie daar gaan eten, was zeker de moeite waard, ruim opgezet en ruim plek voor onze grote groep. Daardoor heel leuk voor grote groepen. Ook door de op maat gemaakte menu-tjes voor ons waren een succes!
De bediening was vriendelijk en niet scheutig met de wijn
Geef zelf je mening over Restaurant & kookstudio Oasis