Heel mooie lokatie zo midden in het bos. Super gezellige sfeer met haard en lampjes en bedrijvigheid alom. Broodjes waren helemaar prima voor de prijs, zo ook de soepen, met heerlijk brood en extra's erbij. Koffie ook heerlijk. Kortom een aanrader. Goede prijs kwaliteit. Wij zullen er beslist terugkomen. bediening aardig, attent, spraakzaam. Leuk!
Ik ben erg tevreden over de accomodatie. Vooral voor de kids is dit ideaal. Maar, eten doe ik hier niet graag. Op de een of andere manier kan men hier alles verpesten. Zwartgeblakerde tosties, veel te dikke en verbrande pannekoeken en dan heb ik het nog niet over volwaardige gerechten. Helaas heb ik hier nog nooit goed gegeten. Over het algemeen is de bediening ook niet best.
De ligging is geweldig en trekt veel wandelaars en gezinnen met kinderen aan. Jammer dat de keuken zo slecht is.
Geen hoogstaande culinaire gerechten, maar wel gewoon lekker. Vooral een goeie plek om te toeven. Zoals vandaag, in de winter, met een knapperend haardvuur en lekkere gluhwein, geserveerd met sinaasappelschijfje, kruidnagel en kaneelstaafje. Vriendelijke bediening.
Geef zelf je mening over Uitspanning de Nachtegaal