chef86 7 februari 2012 | |
prima restaurant, lekker eten, vriendelijke bediening. |
royaldo 4 juli 2011 | |
Wat een ramp diner!!
DeeziejO 7 februari 2011 | |
Wij komen hier graag: het eten smaakt heerlijk, kwaliteit vlees is super!
wiel 15 november 2009 | |
De souflaki's zijn onovertroffen. De moussaka smaakt ook prima. De bediening is vriendelijk en behulpzaam. Het is er altijd druk, dus een beetje geduld moet je wel hebben. |
bolaika 30 mei 2009 | |
We komen hier al jaren. De kwaliteit is zeer goed en zeer constant. Zelden zo'n goede vleeskwaliteit gehad. Scampies, heerlijk!! |
't Bourgondische leven 20 juli 2008 | |
... met een groep wezen eten en allen last gehad van maagkrampjes. Erg vervelend. Eten was smakelijk, maar wellicht niet hygienisch of goed bereid? Misschien de Smaakpolitie eens langssturen? Bediening was vriendelijk maar zeer onervaren jonge meiden die naarmate het drukker werd niet meer aankonden.
jmhjanssen 22 mei 2008 | |
Afgelopen maandag heerlijk gegeten met groep van 10 personen. Aandacht, vooral van baas, aangenaam, maar komt ook omdat de maandag natuurlijk niet de drukste dag is.
Proever64573 1 september 2007 | |
Ben hier vorige week gaan eten, maar dit is geen Grieks maar een Nederlands restaurant, de gyros is net gekookte rollade, en de souvlakis zijn nou niet bepaald de souvlakis zoals ik die in Griekenland voorgezet krijg, nee hier proef ik absoluut niet het echte Griekenland, maar een toeristisch Grieks restaurant in een door Nederlanders overspoelde Griekse badplaats. Doe mij maar een kleine taverne in de Griekse bergen!!! Overigen veel te groot en ongezellig. |
Proever14227 22 juli 2007 | |
Wij komen hier al jaren en zijn zeer onder de indruk van de kwaliteit van het eten. Het is geen goedkope Griek, maar wel een die weet wat klantvriendelijke bediening en gastvrijheid betekent! De personele wisselingen hier eerder genoemd begrijp ik niet helemaal, ze hebben een vaste staf en ja natuurlijk ook wel eens een extra (nieuwe) serveerster op zaterdag. Ze wisselen van tijd tot tijd van menu, ook heel prettig. Persoonlijk vind ik het gezellig als het druk is. Wat ik wel jammer vind is dat de intieme sfeer heeft ingeboet na de verbouwing, maar kortom: voor een gezellige sfeervolle avond met heerlijk - atlijd te veel! - eten moet je hier zijn ;-) |
Proever60714 17 mei 2007 | |
ben hier de vorige week wezen eten vanaf de verbouwing. het is mooi groot geworden. personeel was zeer vriendelijk maar ook weer gestrest. het eten was lekker en altijd beter dan de griekse restaurants in de buurt . was het wachten wel waard. |
Geef zelf je mening over Mykonos