Zeer goed restaurant geweldig eten en geweldige bediening .Je hoeft alleen maar te zeggen wat je niet lust voor de rest laat je je verrassen komen zeker als we in de buurt zijn terug .
In 1 woord te omschrijven: fantastisch! Hans en Kim zijn ontzettend lieve mensen die ondanks de drukte in het restaurant/keuken altijd even tijd voor je maken. Het eten is echt verrukkelijk! Ambiance heerlijk knus en heeft een huiselijke sfeer. Mocht u in valkenburg of omgeving zijn en op uw gemak heerlijk willen eten dan zal het mergelheukske u zeker niet teleurstellen. Toprestaurant! Groeten andras en diana.
Geweldige keuken met aandacht voor de gast. Een absolute aanrader. In een romantische ambiance een heerlijk 4 gangen verrassingsmenu gegeten samen met de perfecte wijn. Niet alleen vriendelijke advies van de gastvrouw maar ook een kok die wat persoonlijke aandacht geeft!! Onze complimenten, wij komen zeker terug.