Hier afgelopen week 2 maal gegeten.Bediening doet erg zijn best.Wel zeer jong,
De rode huiswijn was heerlijk.Tomatensoep veels te dik (leek wel tomatensaus gebonden met aardappelzetmeel.Bij vegetarisch prei salade met ham?!.Portie grote was prima.Maar 2 dagen achterelkaar friet.Er zijn zoveel soorten aardappel bereidingen.Prijs kwaliteit is goed. Ik zou meer op de park gast inspelen met variabele menuutjes.En eens een thema avond te organiseren.
Helemaal buiten het seizoen met slechts 2 andere tafels bezet werden we zeer slecht bediend (zelf om kaart en betaling moeten vragen, verder geen bediening gezien). De porties zijn groot (zelfs de kindermenu\'s kunnen zo door een volwassene opgegeten worden. In ons geval was het vlees niet gaar. De prijs/kwaliteitverhouding is zoek. Ik zou zeggen: wijk uit naar Sippenaken net over de grens en laat u daar culinair verwennen tijdens uw vakantie in het zuiden!
Prima restaurant, met een goede menukaart. Erg vriendelijke bediening, met persoonlijke aandacht en een Bourgondische sfeer. Hier hebben we menigmaal gegeten tijdens ons verblijf op de Mechelerhof.
Het is een heel gezellig restaurant met een schitterend uitzicht, een lekkere keuken met heerlijke variatie.Het is als je eenmaal binnen bent geen bungalowpark meer maar een goed verzorgd restaurant met alles erop en eraanZowel culinair verantwoord en toch de hoeveelheid die je wenst.Vooral de combinatie tussen de afzonderlijke brasserie en het restaurant is goed, informeel met de juiste tactvolle bediening, kortom : je voelt je op je gemak en krijgt waar voor je geld, dit in een prachtige ambiance en uitstraling.
Geef zelf je mening over Restaurant 't Höfke va Mechele