| Keuken | Chinees & Kantonees |
| Minimum menuprijs | €11.25 |
| Openingstijden | 16.00-22.00 elke dag, 11.30-22.00 zo Meld dit restaurant als niet meer open » |
parachuutje 15 december 2011 | |
Ik heb hier tijdenlang iedere zondag mifang lotus besteld, dat was zo lekker dat we deze grote portie met 2 personen op 1 zondagavond opaten :) in het restaurant eten hebben we regelmatig met kerst gedaan. supervriendelijke bediening en altijd lekker. |
bpanelissen 12 november 2011 | |
Komen er vaak afhalen en dat is altijd prima.
Preuver 26 november 2010 | |
Goed eten tegen een vriendelijke prijs. Daar waar andere chinese restaurants in de omgeving komen en gaan (en daarbij hun formule veelvuldig wijzigen tussen "wok" en "klassiek") bleef Lotus haar formule door de jaren heen (klassiek, goed en scherp geprijsd) door de jaren heen altijd trouw. Afhaal is ook top. Hier geldt het gezegde: never change a winning team"... |
kimball 20 juli 2008 | |
Restaurant en lokatie is dik in orde, zeker de talloze koi-karpers zorgen voor enig dynamiek in de zaak. Afhaalvoorziening is snel en kundig, dat komt ook mede door de jaren ervaring. De kantonese smaken zijn miniem aanwezig, zoals dat wel bij tegenhanger Wen-Chow in Maastricht is. Wat mij betreft mogen deze smaken floreren! |
Geef zelf je mening over Lotus