Oud journalistenbolwerk. Geweldige atmosfeer. Hoort bij de echte originele oude cafés van Amsterdam. Het grote voordeel.!! Licht min of meer uit de loop waardoor het nog niet verpest is door het toerisme. Echt Carmiggelt. Goeie hap café-eten. Goede prijs kwaliteit. Heel aardige bediening en leuke bezoekers. Kortom plek om even uit te rusten na het winkelen.
Eén van mijn favoriete plekken in Amsterdam. Zowel voor zakelijk overleg, privé-borrel of even simpel maar lekker eten. De kaart is groot genoeg en gelet op de omvang van de keuken moet het maar niet ingewikkelder worden. De prijzen zijn prima, wie daar over zeurt, moet maar ergens anders naar toe.
goeie bal gehakt, lekker tostietje, niks bijzonders, maar gewoon smakelijk eten voor een redelijke prijs, aardige vlotte bediening
leuk oud cafe, alleen als het s\'winters erg koud is mag de verwarming wel wat hoger, tamelijk fris bij het raam