MarkLemmens 22 augustus 2011 | |
Met 2 volwassenen en 2 kinderen afgelopen weekend hier gegeten. De verse penne was niet vers (kan ook bijna niet met Penne) en de carbonara was verre van vers en smaakte weinig verrassend. De saus smaakte naar Maggi tagliatellesaus, uit een pakje dus. De pizza van de kinderen was droog en de bodem was hard.
De4Kantjes 20 augustus 2011 | |
Vol verwachting klopte ons hart. De uitstraling erg leuk, de sfeer goed, en de bediening vriendelijk. De menukaart zag er erg leuk uit, al waren het weel van de klassiekers. We bestelden de pasta carbonara en een pasta ossobuco. Wat kwam zag er goed uit, de smaak stelde echter flink teleur: die was er namelijk niet. Geen kruiden zoals je die verwacht bij de italiaanse keuken, ongezouten en de carbonara zonder de bijbehorende versgemalen zwarte peper. De ossobuco was mooi gaar maar ook hier te weinig smaak. De penne was niet vers ondanks wat de kaart vertelde. Maar dat is niet het grootste gemis. Dat is toch echt de smaak. Te veilig, te vlak, te smakeloos. Leuk voor toeristen, niet voor liefhebbers van de authentieke italiaanse keuken. |
Proever64871 16 december 2007 | |
Een heel sfeervol restaurant met vriendelijke bediening.
Proever56530 31 januari 2007 | |
Wij waren hier in november met de kerst markt het was heel druk ze zaten vol .
Lisa 15 april 2006 | |
De ambiance is evenals de muziek heel stemmig. Maar de kunst van het weglaten wordt niet verstaan; te veel van alles op de pizza. Salades wel O.K. |
EllenD 3 september 2005 | |
Erg leuk restaurant met heerlijke pizza\'s. Wanneer je koffie of thee (44 soorten!) bestelt, krijg je er nog een glaasje ijs bij.
Proever14516 2 maart 2004 | |
Ademt een luxe italiaanse sfeer uit en de menukaart is goed.
Geef zelf je mening over Lignano's