Tsja, met de naam als calimero beloofd het al niet veel op voorhand. Toch maar geprobeerd.... en inderdaad, weinig met Italiaans te maken..... De pasta was smakeloos, dwz helemaal neutraal van smaak !! , Het vlees was wel aardig maar om dan voor alles wat erbij komt extra te betalen en dan een laagje van 2 millimeter groente te krijgen met een beetje aardappel maakt de prijs kwaliteit verhouding wel helemaal scheef... Matig krijgt men van mij omdat het personeel zeer attent en vriendelijk was. Kortom, Wij gaan er niet meer heen als we in Gulpen zijn.... helaas
Dag voor Amstel Gold Race 2011 bij Duemila gegeten.
De zaak zat helemaal vol, maar de meeste mensen keken behoorlijk chagerijnig. Na een uur begrepen we waarom.
Na anderhalf uur kregen we pas ons voorgerecht! Door adrem op te treden hadden we een kwartier daarna ons hoofdgerecht.
Achteraf bleek dat 1 serveerster, die ontzettend haar best deed, zowel de begane grond bediende en alles uit een kleine keuken moest komen. Ik zou zeggen stem de keuken en bediening af op het aantal zitplaatsen. Bij grote drukte in Limburg zal ik voortaan niet zo gauw meer naar Duemila gaan.
Over het eten overigens niets dan goed, maar door de inmiddels hevige trek niet rustig kunnen eten. De pasta kaart zou naast vis en varken ook andere diersoorten kunnen bevatten....
Wij hebben daar super lekker gegeten. De pizza was lekker, de lasagna was ontzettend lekker. Ook de ossenhaas was heerlijk en de pasta die je erbij kreeg was ook geweldig. Ook de groente die je erbij kreeg had een lekker speciaal smaakje. Kortom: als we weer eens in Limburg zijn gaan we daar zeker nog een keer heen!
uitstekend italiaans restaurant met afwisselende dagspecialiteiten. hier wordt naar seizoen gekookt en je kunt hier onder andere genieten van heerlijke ossenhaas,entrecote, kalfsvlees,zalm, scampi, calamaris.
bediening is vriendelijk en de inrichting is huiselijk en gezellig.
prijs/kwaliteit verhouding absoluut niet goed. Mozzarella voor die prijs had buffelmozzarella moeten zijn, geen goedkope smaakloze soort.
De bediening stond op een rijtje naar ons te kijken, en duidelijk te roddelen. Wijn was wel lekker.