6.8
6.4

KeukenEetcafé
Openingstijden10.00-21.30, wo gesloten

philip4 philip4 6 mei 2012

Leuk eetcafe gelegen aan de doorgaande weg vanuit Margraten. Het restaurant heeft een huiselijke sfeer en het eten goed en tegen een redelijke prijs. Je kunt ook met de pot meeeten, zoals een stamppot. Ziet er verzorgd uit en vriendelijke bediening. Kun je gerust langsgaan voor een luch of diner. Het enige minpunt is de parkeergelegenheid. Je moet langs de drukke weg parkeren.

rbastiaens rbastiaens 1 augustus 2011

Indien, vooral met de pot mee eten, de kwaliteit gehandhaafd blijft (beter de prijs iets verhogen), is succes verzekerd. Torn NOOIT aan de kwaliteit. Het eten is prima en men is niet krenterig. Ook a la carte is niet te versmaden. Doorgaans word je bediend door aardige medewerkers.Gemoedelijke sfeer. Mijn beoordeling ligt tussen goed en uitstekend

Chrisje Chrisje 16 december 2009

Leuk eetcafé, vlotte bediening, grote porties, heerlijk eten en een lekkere koffie na. Prima zaak.

Proever62637 Proever62637 21 maart 2008

Als regelmatige klant vind ik het nog steeds een goede lokatie waar je voor een zeer redelijke prijs goed kunt eten. Soms is het jammer dat je klanten hoort mopperen over het enigzins onervaren personeel maar ondertussen profiteren ze van de grote porties en de lage prijzen.Zelf vind ik de bediening goed en vriendelijk en ga ik altijd voldaan naar huis.

Proever51380 Proever51380 21 september 2006

Het concept \"met de pot mee-eten\" is ideaal. Er is genoeg variatie. Wij hebben dit een paar keer gedaan en is steeds goed bevallen. De porties zijn ruim voldoende en het smaakte ieder keer goed. Je kan van internet het formulier downloaden wat er iedere dag van de desbetreffende maand te eten is. Ook kan je er à la carte eten. Prijs/kwaliteit verhouding is prima. Als je even snel en goedkoop(€ 6,-) wil eten is dit het ideale eetcafé.

Geef zelf je mening over Op 't Indsje