Van de kleine kaart gegeten in de bar van het hotel. Carpaccio was goed op smaak, maar of die ook echt de prijs waard was... En dan als voorgerecht.
Prijs-kwaliteit is nog wel een vraagstuk.
Restaurant In de Oude Watermolen heeft een apart cafegedeelte met een terras gelegen aan het water. In tegenstelling tot andere bilderbergketens was dit cafe ook echt een cafe maar dan wel met bediening die bij Bilderberg past. Binnen is het gezellig klein, waardoor een intieme sfeer heerst. Lekker genoten van een vlaai en enkele drankjes. Een blik op de kleine kaart geworpen welke verdacht veel raakvlakken heeft met hun andere restaurant waar je in buffetvorm eet. Dit heeft ons doen besluiten hier niet a la carte te gaan eten. Om even bij te komen met een drankje is het hier absoluut prima vertoeven.
Ik heb nog nooit een buffet-diner gezien met zo weinig keuze. Ze schrijven en zeggen dat er een luxe buffet gereed staat. Bij binnenkomst staan er voorgeserveerde borden klaar.(3 gangen buffet met 2 keuzes per voorgerecht en hoofdgerecht). De keuze bij het hoofdgerecht bestaat uit een plakje beenham of vis. Bijgerechten kun je niet kiezen. Je krijgt simpele diepvriesgroenten en slappe, vette frites. Het eten is te vergelijken met de kwaliteit die je kunt verwachten in een wegrestaurant. De bediening doet z'n best en staat in verhouding tot de kwaliteit van het eten er beter voor.
Geef zelf je mening over In de Oude Watermolen (Hotel Vaalsbroek)