al 22 jr gast in St.Brigida,laatste 10 jr met chef-kok Frans en gastvrouw Brigitte, afgelopen weekend subliem gegeten waaronder voortreffelijk bereidde zwezerik, een bijzondere ervaring! De gastvrijheid van de familie van Wissen is een genot om te ervaren. Echt een aanrader.n.b. er kan ook gepind worden en buiten het schoolbord om zijn er nog diverse gerechten te bestellen, Inge en Hans
Gisterenavond weer heerlijk gegeten bij Herberg Sint Brigida. We moeten altijd een stukje rijden maar we maken graag de extra kilometers voor deze Chef! Er heerst altijd een gezellige knusse sfeer in het restaurant, je zit er ook nooit alleen. De eigenaren zitten er 10 jaar in en hebben een speciaal jubileummenu! Wat ons betreft een echte aanrader!
Paar weken geleden een weekendje weg geweest naar Noorbeek! We hebben gegeten en geslapen in Herberg Sint Brigida, het is aan iedereen aan te raden. Mooie kamers met zeer mooie badkamers en het eten was in 1 woord geweldig! Als je daar een keer langs komt, dan moet je echt de mosterdsoep proeven! Zeer tevreden dus! Tot de volgende keer!
Een knusse gezellige ambiance. Men doet er alles aan om het u naar de zin te maken. De soep wordt geserveerd op een rechaud: neemt u maar naar hartenlust. Voor de liefhebbers is er tussen de middag een perfect schaaltje bloedworst met appel en bijbehorende saus. De ossenhaas was perfect, mooi rood gebraden. Een zeer genoeglijk verblijf.
Gisterenavond heerlijk gegeten bij Herberg Sint Brigida! Een echte aanrader! Een heel leuke gezellige knusse sfeer en de bediening en het eten is fantastisch! Wij komen hier zeer zeker nog eens terug!
Aan te raden is vooral de uiensoep met de heerlijke kaas eroverheen! Voor mij is dit de beste uiensoep van Nederland!