oost0002 31 augustus 2011 | |
Het Restaurant is reeds sinds 2 1/2 jaar geen restaurant meer , maar een Brasserie !!
Proever66626 24 oktober 2007 | |
Ons favorite restaurant zat helaas vol dus maar ergens anders gereserveerd, 10 jaar geleden kon je hier lekker eten maar nu was het ronduit slecht. Zalm met mosterdsaus vooraf en als hoofdgerecht varkenscotelet met wederom mostersaus, 70 euro p.p. voor een 7 gangenmenu en dan varkenscotelet en zalm hoe halen ze het in hun hoofd en de smaken waren ronduit slecht. Om 22 uur was de bediening weg want de babysit moest naar huis en heeft de kok het erbij gedaan. Hier komen wij nooit meer. |
Proever31772 20 juli 2007 | |
Fijne plek, helaas wat nikserig ingericht, maar op het eten valt weinig aan te merken, of het zou moeten zijn dat spanning en avontuur ontbreken. Prijs/kwaliteit is dik in orde. |
Proever3527 31 januari 2007 | |
Zeer slechte service, ober ging in de verdediging toen na twee uur gevraagd werd waar het voorgerecht bleef. Zo waren er nog wat fouten. Eten prima maar niet speciaal. Kaasplateau zeer mager. Zeer gewone kazen. Jammer want de gebouw waar het restaurant zit, belooft zo veel. |
Proever25157 1 november 2004 | |
Prima gegeten zonder spannende verrassingen. Locatie zet je een beetje op het verkeerde been: Prachtig van buiten, oubollig van binnen. Vriendelijke bediening. |
Proever8414 18 april 2004 | |
Dit is een prima restaurant ! zeer professionele bediening, rustige ambiance en zeer verzorgd en verfijnd eten. lekkere smaaknuances, goede huiswijn. Kortom een topavond, rekening na een 3- en 4 gangenmenu, 2 flessen wijn en wat losse drankjes bedroeg 130 euro. Kortom een perfecte prijs/kwaliteit verhouding. |
Geef zelf je mening over Geleenhof