Willem-IV 5 juni 2011 | |
Het eten in El Popo is geweldig lekker. Vooral de spareribs zijn van ongekende kwaliteit. De kinderen vinden het er prachtig vanwege de speelkamer. Bij mooi weer kun je prima op het buiten(dak)terras eten. De bediening is vlot en vriendelijk. |
DeeziejO 7 februari 2011 | |
Vlot, traditioneel mexicaans ingericht restaurant met heerlijk eten.
sbuh 13 oktober 2010 | |
Vooral aan te raden voor vegetariƫrs: heel goede vegetarische gerechten - goed samengesteld, leuk opgemaakt, veel keus, lekker heet geserveerd. Houd rekening met iets langere wachttijden en veel rumoer. |
Preuver 30 mei 2010 | |
Lekker Mexicaans eten voor een betaalbare prijs. Ik had een vleesgerecht en mijn vriendin een vlees/vis combinatie: niets op aan te merken. Echt een "cantina Mexicana" gevoel, hetgeen het restaurant ook probeert uit te stralen. Verwacht geen grote tafels en lederen fauteuils die uitnodigen tot lange tijd natafelen. Personeel is daarentegen zeer vriendelijk en correct. Een tip: zorg dat je in de zomer op het dakterras kunt eten! |
Sanne-Horeca 27 februari 2009 | |
Erg lekker eten voor een goede prijs. Service is ook prima! Soms schrik je van het geschreeuw en gedoe, maar erg apart en leuk bedacht! Bedankt! |
Proever77551 3 juli 2008 | |
Wij zijn een stelletje van alle twee 17 en gaan regelmatig bij El Popo eten, het is heerlijk eten,waaronder de ribjes zeer zeker zijn aan te raden, en helemaal niet duur. De inrichting en de sfeer zijn gezellig en helemaal perfect afgemaakt met echte mexicaanse achtergrondmuziek.Onze favoriet is en blijft El Popo om te gaan uit eten!! ;)
Proever40315 20 april 2007 | |
Gezellig ingericht, ruime kaart met leuke acties. Goed verzorgd bord en lekker eten. |
Proever59735 18 april 2007 | |
Hartstikke goed eten, leuke en gezellige sfeer, goede bediening! Echt eens iets anders dan een doorsnee avondje uit eten. De kaart beperkt zich gelukkig niet tot tapas, maar biedt een enorme varieteit aan authentieke mexicaanse gerechten waar je geen keuze uit kunt maken (zodat je elke keer weer terug gaat!). Bij goed weer kun je lekker op het grote buitenterras zitten met uitzicht over het centrum. Een absolute aanrader! |
Proever58908 26 maart 2007 | |
Een gezellig restaurant met een leuke aankleding. Je waant je echt in Mexico! Soms kun je de Mexicanen horen roepen.
Proever22024 6 maart 2007 | |
Wat jammer dat er zulke mensen zijn die dit geweldige restaurant zo afkraken, wij hebben er zondag weer gegeten en kunnen helaas deze mening niet delen.
Geef zelf je mening over El Popo Limburg