zeer wisselende ervingen. De ene keer prima in orde en vriendelijke bediening, lekker eten. De andere keer weer niet zo lekker en erg lang wachten. Toppunt was wel dat we 2 dame blanches bestelden (in een gezelschap dus niet romantisch tafelen..), en dat er op een gegeven moment 1 kannetje chocoladesaus werd op tafel gekwakt met de mededeling 'dat moeten jullie delen, het was op'. Het leek daarnaast of dat niet het enige was wat op was en we moesten delen, want onder de berg slagroom bleek maar 1 bolletje ijs te zitten. En dan wel 2x de volledige prijs in rekening brengen.. Maar nogmaals: we zijn er ook keren geweest dat het heerlijk was en alles naar wens. Jammer dat ze de kwaliteit niet constant weten te houden..
Afgelopen zaterdag bij deze vreetschuur gegeten, maar wat slecht! Het duurde een hele tijd voordat we wat konden bestellen, we zaten nog langer te wachten op ons voorgerecht wat vervolgens niet kwam! glazen waren leeg maar we kregen geen nieuw drankje...En ja dan smaakt het hoofdgerecht ook niet, inclusief verlepte boontjes. Al bij al nooit meer!
Heel vriendelijke bediening met meer dan alleen maar een doorsneepraatje. Goede kwaliteit voor een prima prijs. De beste galaktobouriko die wij kennen!