6.8
8.0

KeukenFrans & Zuid-Afrikaans
Bijzondere kenmerken Fris verdient een flesje

chrysalis chrysalis 9 mei 2012

Omdat we hier ooit eerder heerlijk asperges gegeten hadden, gingen we er nu speciaal voor terug. Hadden we beter niet kunnen doen. Want hoewel de bereiding van de asperges op de kaart als 'Klassiek' aangeduid stond, bleek dit geenszins het geval. De asperges waren van uitstekende kwaliteit en goed gekookt, maar werden niet geserveerd met de (klassieke) gekookte krieltjes, gekookt ei, ham en nootmuskaat. Ik ben vegetariër en had gevraagd de ham weg te laten, voor vriendin zou in plaats van ham zalm gegeven worden. Die zalm heeft ze nooit gekregen. Wij kregen beiden bij de asperges een slappe puree, wat gesmolten boter (op het bord, niet in een kannetje) en een dikke saus van gehakt gekookt ei, tomaat en ui. Asperge en ui, blegh. Is dat soms Zuid-Afrikaans? Door het weglaten van de ham en de zalm werd de prijs ook niet lager en er was geen compensatie in de vorm van extra asperges en/of ei. Voor dat geld ga ik in het vervolg liever elders ècht klassiek bereide asperges eten. Vaak nog goedkoper ook.

kobus2005 kobus2005 20 april 2012

Diner van een uitmuntende kwaliteit, aangevuld met , op verzoek, een paar asperges,
Een tournedos, fantastisch met een ingekookte bouillon als saus, lepeltje ervan, precies genoeg en zeker niet overheersend, aangevuld met een mixje van aangebakken groente naast een prima aardappelpuree.
Uitstekende rode wijn erbij, en afgemaakt met een heerlijk kaasplankje van kaas uit de direkte omgeving.

Ook het ontbijt, 's morgens om 7,30, wij waren er niet voor de lol maar moesten er in de buurt werken, was gewoon goed.
Verwacht niet zo'n heisa als in een groot hotel, maar de zelf gebakken pistolets, lekker warm, waren prima. Zelfs het gekookte eitje, eindelijk eens geen groen gekookt ei.
Even wennen aan de kerkklok, de 2e nacht heb ik hem al niet meer gehoord.
Wij komen er in ieder geval graag terug, zeker om de gastvrijheid en gezelligheid weer te ervaren van de kok en de dame die ons bediende.

urbanjazz urbanjazz 11 maart 2012

Een keuken die net even anders is. Een geweldige ambience. Vriendelijk personeel dat je het gevoel geeft nog echt welkom te zijn. En de keuken is gewoon perfect.

mir0211 mir0211 5 september 2011

We hadden een fijn plekje in de laatste zon op het terras. Zeer attente bediening en heerlijke gerechten!

Proever60820 Proever60820 21 augustus 2011

in t wat oubollige slenaken is dit een welkome afleiding. Een wat modern ingericht restaurant. De zuidafrikaanse roots van de chefkok zijn in de aankleding van het restaurant wel wat uitbundig, maar het eten is goed, en daar gaat t uiteindelijk om. Goede prijs-kwaliteitverhouding, leuke kaart en prima bediening.

Geef zelf je mening over De la Frontière

Maandagvan 12:00 tot 21:00