Ome Steef 13 april 2012 | |
Gegeten met grote groep. Bediening was vrij vlot en zeer attent om ons van een tafel te voorzien welke overigens wel in de uiterste uithoek van het restaurant was geplaatst. Overigens was de bediening wel zeer vriendelijk. Binnen is het erg gehorig waardoor elkaar verstaan soms moeilijk is. Aankleding is gezellig, doch niet bijzonder. Menulijst is zeer uitgebreid hetgeen doet nadenken over versheid van sommige producten. Kwaliteit van de maaltijd is redelijk, komt wel overeen met de prijs.
okt13 13 augustus 2011 | |
Ik was er deze week met mijn collega om een hapje te eten. Bij binnenkomst was alles bezet.Na 5 minuten wachen kwam er al een tafeltje vrij. Tijdens het eten werd de rij wachtende gasten steeds groter. Ik had sate met frietjes en kroepoek. Ik knabbelde nog op mijn kroepoek toen het meisje van de bediening al onze borden kwam halen!! Het bord van mijn collega pakte ze het eerst terwijl ze zei: "heeft het gesmaakt" ik was zo overrompeld dat ik alleen maar "eigenlijk smaakt het nog steeds" kon uitbrengen. Ze pakte mijn bord weg terwijl ik eigenlijk nog niet klaar was! We waren graag nog even blijven zitten maar vonden ons echt "naar buiten gekeken" en hebben maar snel afgerekend. Geen leuke ervaring!!!!! |
tomeric 3 mei 2011 | |
Ik kom hier een paar keer per jaar. Het is altijd gezellig en het eten is lekker. Bediening is ook goed.
DeeziejO 7 februari 2011 | |
Erg druk bezocht eetcafe. Daardoor wel erg rumoerig. Spontaan binnenlopen rond etenstijd betekent: minimaal 20 minuten wachten op een tafeltje.
g-belttens 26 januari 2011 | |
Gezellig zaak met lekkere ribjes op de kaart. Wel lang wachten voor dat je het eten hebt. Maar als we in heerlen zijn gaan we hier naar binnen. |
funkygirl 12 december 2010 | |
ontzettend kundige en vriendelijke bediening! prijs kwaliteit verhouding is prima. Aanbovelen om gewoon lekker wat te gaan eten zonder teveel poespas |
polliew 28 juli 2010 | |
Super prettige snelle bediening. Veel salade voor weinig geld. Waar kan je nog met z'n tweeen eten voor 25 euro incl drankjes?
Proever83619 7 november 2008 | |
Het is lang geleden dat ik ergens zo slecht gegeten heb en mijn tafelgenoten kunnen dit beamen. Lauw gehakt bij mijn taco, rauw varkensvlees bij mijn tafelgenoot haar gerecht en een boel olie over de pasta van een andere vriendin, zodat ze al na 5 happen vol zat.
Proever69519 10 januari 2008 | |
Slechte bediening, er kon nog geen lach van af! |
Proever42079 6 juni 2007 | |
Gezellig restaurant, maar slecht eten. De vissalade van mijn tafelgenoot bevatte amper dressing en de vegetarische schotel met kaassaus was een kleffe, smakeloze hap.
Geef zelf je mening over Brasserie Bracke