7.0
7.5

KeukenBrasserie
Openingstijden11.00-20.00, wo tot 20.30, do tot 22.00, vr-zo tot 21.30

okt13 okt13 13 augustus 2011

Ik was er deze week met mijn collega om een hapje te eten. Bij binnenkomst was alles bezet.Na 5 minuten wachen kwam er al een tafeltje vrij. Tijdens het eten werd de rij wachtende gasten steeds groter. Ik had sate met frietjes en kroepoek. Ik knabbelde nog op mijn kroepoek toen het meisje van de bediening al onze borden kwam halen!! Het bord van mijn collega pakte ze het eerst terwijl ze zei: "heeft het gesmaakt" ik was zo overrompeld dat ik alleen maar "eigenlijk smaakt het nog steeds" kon uitbrengen. Ze pakte mijn bord weg terwijl ik eigenlijk nog niet klaar was! We waren graag nog even blijven zitten maar vonden ons echt "naar buiten gekeken" en hebben maar snel afgerekend. Geen leuke ervaring!!!!!

tomeric tomeric 3 mei 2011

Ik kom hier een paar keer per jaar. Het is altijd gezellig en het eten is lekker. Bediening is ook goed.

Restaurant heeft een tijdje een wat slechtere periode gehad, maar deze is nu al een tijdje voorbij.

DeeziejO DeeziejO 7 februari 2011

Erg druk bezocht eetcafe. Daardoor wel erg rumoerig. Spontaan binnenlopen rond etenstijd betekent: minimaal 20 minuten wachten op een tafeltje.
Prijs/kwaliteit verhouding is in dit restaurant bijzonder goed!
Je komt hier dan ook niet voor een bijzonder uitgebalanceerd gerecht, maar gewoon voor een lekkere en niet dure maaltijd.
Bediening bijzonder vriendelijk en aardig.

g-belttens g-belttens 26 januari 2011

Gezellig zaak met lekkere ribjes op de kaart. Wel lang wachten voor dat je het eten hebt. Maar als we in heerlen zijn gaan we hier naar binnen.

funkygirl funkygirl 12 december 2010

ontzettend kundige en vriendelijke bediening! prijs kwaliteit verhouding is prima. Aanbovelen om gewoon lekker wat te gaan eten zonder teveel poespas

Geef zelf je mening over Brasserie Bracke