8.0
7.5

KeukenRegionaal
Openingstijden12.00-20.00, wo gesloten

wilma1106 wilma1106 7 augustus 2011

Aantrekkelijk terras, dan hoop je dat het eten ook gewoon eerlijk is. Jammer, dat er koks zijn die hun gasten dit voorschotelen. Saus uit een pakje, zes soorten groenten volledig doorgekookt (waarom zes soorten, maak een groente en zorg dat die lekker smaakt), vlees van uitstekende kwaliteit maar wederom volledig doorgebakken biefstuk en varkenshaas. Omdat de kwaliteit van het vlees goed was, was het te eten. Prijs - kwaliteitverhouding ver te zoeken. Wel heel vriendelijke en efficiente bediening, maar mij zien alleen nog terug voor een drankje op het mooie terras. Eten nooit meer.

marc2009 marc2009 27 oktober 2009

Een jaar of 2 geleden waren wij ook tevreden, maar nu al 2x een slechte ervaring. De kwaliteit is gewoon niet goed. Verse erwtensoep staat op het raam; deze is waterdun en bremzout. Ook de tafelgenoten zijn geen van allen tevreden. Ons commentaar wordt direct gepareerd en dus houden we het maar beperkt om het kleine zaakje niet op stelten te zetten. Jammer van de lokatie en de mensen werken hard, maar wij komen nu niet meer terug.

Proever33086 Proever33086 23 november 2008

We werden hartelijk ontvangen ook al hadden we niet gereserveerd, bijna alles zat vol.
De sfeer is prima in het restaurant. De kaart is simpel, geen culinair hoogstaande kaart. De gerechten zijn wel prima van smaak, de prijs kwaliteit verhouding is daardoor prima te noemen. Een tip, wil je hier op zaterdagavond eten omdat je een weekendje weg bent probeer dan even te reserveren

johnette johnette 9 december 2007

Lekker gegeten, inderdaad geen culinaire hoogstandjes maar heerlijk mals vlees, verse groenten in ruime variatie, lekkere huiswijn, gezellige ambiance en vriendelijke, vlotte en attente bediening. En dat alles heel betaalbaar!

Robenjose Robenjose 15 november 2006

Wij gaan hier niet meer heen, langs drukke weg, tegenover parkeerplaats, kaart niet bijzonder. Nee, er zijn genoeg andere locaties die meer de moeite van een bezoek waard zijn.

Geef zelf je mening over De Boswachter