KeukenFrans, Hollands & Regionaal
Lunch
Diner

Pols Pols 21 november 2011

We komen al jaren in Hotel Berg en Dal het begon 12 jaar gelden met een NS Wandeling. Wat ons erg aansprak was het gemoeidelijke en de vriendelijkheid van het personeel. We zijn daarna regelmatig terug gekomen minimaal 2 keer per jaar om van het Limburgse Land te genieten. We zijn er gekomen lopend, met de fiets, motorfiets en met de auto. Als jaren met veel plesier. De laatse keer zijn we in mei geweest samen met mijn zoon. Wat mij direct opviel is dat het erg achteruit is gegaan. Het eten was minder van kwaliteit de bediening minder vriendelijk enz, we voelde ons niet thuis. Wat de uiteidelijke reden was werd later duidelijk doordat er een nieuwe eigenaar zich aanmelde. Al met al vind ik het erg jammer dat een Hotel waar je al jaren komt zo snel achteruit gaat. We gaan nu opzoek naar een ander alternatief.

lasvegas lasvegas 24 juli 2011

Circa twintig jaar behoorde Berg en Dal tot onze favoriete eetgelegenheden. Mede door oud eigenaar 'Jos' en zijn crew werd heel veel bereikt en wisten zelfs BN'ers de weg naar dit adres in Slenaken te vinden. Nadat 'Jos' zijn hotel c.q. restaurant verkocht heeft zijn de niewe eigenaren ingetrokken. Van enkele vrienden hoorden wij een tijdje geleden dat het eten ontzettend slecht is geworden en dat Berg en Dal geen optie meer zou zijn om uit eten te gaan. Wij konden dit niet geloven en namen zelf de proef op de som en gingen op een zondag dineren. Om maar meteen met de deur in huis te vallen: zoiets slechts hebben we nog nooit meegemaakt. We werden begroet door een heerschap in een soort campingsmoking. Deze persoon was onvriendelijk, nors en heeft totaal geen idee hoe je gasten moet verwelkomen. Achteraf hoorden we dat dit heerschap een van de nieuwe eigenaren was. Voordat we naar onze tafel konden gaan moest eerst het licht ingeschakeld worden, we waren deze zondag dus helemaal alleen in dit restaurant, dit geeft al aan hoe goed de zaken hier momenteel lopen. Wat het eten betreft het volgende: zgn. zalm uit doosjes met een kwabbel cocktailsaus, rijst die zo hard is als staal, vlees dat niet goed gebakken is etc. Ik kan wel nog even doorgaan, echter dit bespaar ik iedereen. Om het kort te maken: dit was de laatste keer dat wij in dit restaurant gegeten hebben, ons zal niemand meer hier terug zien.

cin75 cin75 24 augustus 2010

Na jaren hier heerlijk gegeten te hebben (was een van onze favo restaurants), was de laatste keer echt een ramp. (blijkt overigins een nieuwe eigenaar in te zitten) Ten eerste kregen we er belachelijk weinig (en toen we er iets van zeiden zei de serveerster: "tja dat is nu eenmaal zo"), en werd het een en ander vergeten zoals de warme groente, het flamberen van de spies en de saus bij het andere vlees enz. (de ober wilde, toen we er iets van gezegd hadden, de drank om mee te flamberen met een kaars aanmaken waardoor het kaarsvet in de drank liep.....)
Daarna werd er niets meer aan ons gevraagd, bv of het eten gesmaakt had. En de obers/serveersters onderling waren t vaak niet met elkaar eens en dit moesten de klanten horen.... bij 5 tafeltjes werd de keuken dichtgegooid en bleek dus dat men het totaal niet onder controle had, erg jammer maar hier gaan we dus NOOIT meer terug.

BERT-JAN BERT-JAN 21 november 2007

Gisteren met een kennis weer eens wild gegeten in restaurant berg en dal. Vooraf een heerlijke groente quiche van het huis. Vervolgens een lekkere dagsoep met vers stokbrood. Daarna een heerlijke konijnenbout. Het was allemaal voortreffelijk, de bediening was zeer attent. We komen gauw weer terug.

Proever61297 Proever61297 6 juli 2007

Eeten is wel goed.
Eigenaar stonk erg naar alcohol en een dame in de bediening die snauwde het personeel af.
Bediening staat bij de bar te roken waar de gasten bij zijn.

Geef zelf je mening over Hotel-Restaurant Berg en Dal

LunchDiner
MaandagGeopend voor lunchGeopend voor diner
DinsdagGeopend voor lunchGeopend voor diner
WoensdagGeopend voor lunchGeopend voor diner
DonderdagGeopend voor lunchGeopend voor diner
VrijdagGeopend voor lunchGeopend voor diner
ZaterdagGeopend voor lunchGeopend voor diner
ZondagGeopend voor lunchGeopend voor diner