| Keuken | Italiaans |
| Openingstijden | Meld dit restaurant als niet meer open » |
jetbernet 3 november 2011 | |
We eten altijd erg lekker bij Concetta. Vooral de pasta di mamma en de Melanzane zijn een aanrader, heerlijk gestoofde aubergines in tomatensaus. Jammer dat het water zo duur is, maar verder een heerlijke zaak!
opaSpaghetti 15 oktober 2011 | |
Nu al een paar keer hier gegeten. En iedere keer weer heerlijk. Telkens iets anders genomen. De kaart is zeer uitgebreid. Lekkere wijn erbij. Een zalig nagerecht. Nog lang blijven natafelen en met de eigenaresse zitten praten. Een Siciliaanse met het bijbehorende temperament. En een enorm goede kokkin. Met liefde voor haar eten. En dat proef je! |
brota 26 april 2011 | |
Van binnen is deze eetgelegenheid veel groter dan dat het van buiten lijkt.Achter ook nog een buitenterras. Menukaart is goed, de bekende pasta's etc.Geen bijzondere gerechten te bekenen.Eten was goed,bediening had weinig aandacht voor haar gasten, en het was toch niet echt druk!!!!Leuke( italiaanse) aankleding. Al bij al de bekende Italiaan |
Darcy 6 maart 2010 | |
Heerlijk eenvoudig maar goed italiaans eten. Diverse pasta's en pizza's maar ook prima vlees- en visgerechten. prijs aantrekkelijk, vriendelijke bediening en ongedwongen sfeer. |
Geef zelf je mening over Barbarossa