Steakhouse Valkenhof over zichzelf

Onze gevarieerde mediteraanse keuken op Steaks en tapas georienteerd zal U een smakelijke en plezierige avond bezorgen. De vlees en vis liefhebbers zullen hun hart ophalen bij zoveel keuzes. Ons bedienend team en de prachtig gedecoreerde omgeving laten U hopelijk nog regelmatig terugkomen om te genieten van onze zaak waar we veel zorg voor dragen.

KeukenTapas/mezze, Mediterraan & Internationaal

11 mei 2013

Mijn man had zin in een goed stuk vlees. Dit heeft hij hier ook gekregen. Mijn stuk vis was ook heel goed.
Lekker gegeten.

Gegeten op: 8 mei 2013.

22 april 2013

Tapas vlees gegeten, ruime keus, goed van smaak en heerlijke combinaties. Het is een groot bord met veel verschillende schaaltjes. Ruim voldoende. Tafelgenote had een diamanthaas. Perfect gebakken. De biefstuk was bestrooid met rucola en Parmezaanse kaas. Een dressing van balsamico en gedroogde tomaatjes. Volgens haar een super combinatie. De bediening was prima, Dhr. had verstand van zijn vak.

Gegeten op: 20 april 2013.
fjwesten
fjwesten
Topproever

16 april 2013

Groot restaurant dat leuk is ingericht! Het gehele restaurant is ingericht met RM meubelen en prullaria. Het eten is Spaans Italiaans geori?nteerd. Vlees is van goede kwaliteit maar de service laat de wensen over. Op drukke dagen staat er een peloton aan bediening klaar, maar die maakt een rommelige indruk en de service en aandacht die word gegeven is erg afwisselend naar doorgaans slecht. Dit zie je vaker bij grote restaurants, maar is niet nodig. Het eten en de inrichting krijgen een dikke voldoende. En het Valkenhof is daarmee toch een van de betere restaurants in het centrum van Valkenburg.

Gegeten op: 14 april 2013.

22 februari 2013

Het was net alsof we in een zaak voor woonaccessoires waren beland, zoveel prulletjes stonden er op en rond onze tafel. De bediening was verrassend snel, binnen een uur hadden we ons mandje stokbrood en hoofdgerecht al op. We zaten al best wel vol, en de saaie toetjeskaart kon ons niet verleiden tot een dessert dus daarna weer vertrokken. Kort bezoek dus, maar lekker gegeten!

Gegeten op: 18 februari 2013.
Anri
Anri
Expertproever

2 februari 2013

Laatst met mijn afsluiting van mijn vorige baan bij de valkenhof gereserveerd. Ik was er nog nooit geweest. We waren met een groep van 10 personen en bij de bestelling hadden we alle tien iets anders als voor en hoofdgerecht. We vroegen of dat een probleem was aan de ober maar hij zei : natuurlijk niet daarom is onze kaart zo uitgebreid ! Vergeleken met sommige andere plaatsen waar je met een grote groep je je aan een bepaald aantal gerechten moet houden. Alles kwam tegelijk en dat vonden we best knap omdat de bestelling toch echt dwars door de kaart was. Bij het hoofdgerecht miste een gerecht maar dat was niet erg omdat de oplossing erg smakelijk was ( Limburgse koffie !! Met els la vera) Daar hadden we nog nooit van gehoord. Had wat ons betreft niet gehoeven want we hebben niet langer dan 5 minuten op het laatste gerecht gewacht. Kijk als er iets mis gaat prima maar als ze dan ook nog denken aan nieuwe frietjes vind ik het wel heel goed opgelost. En dan is de opmerking van ons "kan gebeuren " toch ook op z'n plaats. Normaal schrijf ik nooit recensie's maar deze mensen met echt hart voor de zaak verdienen een goede recensie want ze doen erg hun best om het ons naar de zin te maken. We gaan zeker terug als we weer ik de buurt zijn.

Ben29
Ben29
Proever in spe

Alle 28 recensies weergeven »

Schrijf zelf een recensie over Steakhouse Valkenhof

Schrijf hieronder je recensie over Steakhouse Valkenhof. De tekst is direct zichtbaar op iens.nl, de cijfers tellen pas mee nadat de redactie je recensie heeft goedgekeurd.

Maandag t/m Zondag11:00 - 23:00