| Keuken | Eetcafé & Regionaal |
| Huiswijn per fles | €9.50 |
| Huiswijn per glas | €2.20 |
| Openingstijden | 12.00-18.00 Meld dit restaurant als niet meer open » |
fredkaliboetoe 14 februari 2011 | |
Afgelopen weekend hebben we weer eens bij het Wandelcafe gegeten. De sfeer was weer als vanouds.
Robenjose 12 september 2010 | |
De ontvangst was den wel goed, maar helaas is de prijs te hoog voor het gebodene. We hebben de indruk dt de kok een visliefhebber, want deze gerechten gaan hem beter af.Neem vooral geen kaas als dessert: allemaal rest-stukjes, kun je beter nee verkopen, dan zoiets te serveren |
Avi8or 28 december 2009 | |
Op een vrijdagavond tegen sluitingstijd binnen gelopen. Het dorp was al uitgestorven en het cafe al helemaal. Desalniettemin was de ontvangst zeer hartelijk en warm. Omdat de keuken eigenlijk al gesloten was, hadden we niet veel keuze dus we hebben ons laten verassen. We kregen een heerlijke wild pasta voorgeschoteld. Met, zo vertelde de kok, een lokaal geschoten everzwijn als hoofdingrediënt. Op advies van de gastvrouw hebben we de pasta laten vergezellen door een Italiaanse rode wijn, die het geheel voortreffelijk complimenteerde. Wij hebben genoten. |
leo/anneke 12 december 2009 | |
Op 9/12 voor tweede keer hier gegeten. Na onze eerste goede ervaring in september was het dit keer zeer teleurstellend. Kok moest opgeroepen worden en het vlees/vis was taai/droog. Advies: in wintermaanden geen diner aanbieden! Het blijft voor ons een "apart" eetcafe. |
Proever43381 8 april 2006 | |
Gezellig cafe met leuke bediening.
Geef zelf je mening over Fiets- en Wandelcafé A Gen Kirk