Is dit uw restaurant?

Controleer nu uw gegevens

78 recensies

26 oktober 2012

Vandaag via Boocoup bon een high tea gehad bij D'n Aezel. Was super. Volop sandwich, gebak, vers fruit, thee natuurlijk, stokbrood, salade met zalm, enz.. gegeten. Eigenlijk te veel om op te noemen en allemaal even lekker. De bediening was super en heel vriendelijk. Het was gezellig en we konden zo lang blijven zitten als we wilden. Echt super lekker en voor herhaling vatbaar!

Gegeten op: 26 oktober 2012.
Marlou40
Marlou40

22 september 2012

Vierde mijn 25 jarig werkjubileum met collega's,familie en vrienden.Een high tea met buffet arrangement.
Iedereen was enthousiast en vond het buffet uitstekend verzorgd.
Groot succes met veel plezier die middag!
Bedankt medewerkers d'n Aezel!

Gegeten op: 9 september 2012.
ajnos66
ajnos66

3 september 2012

Wij hebben afgelopen week gebruik gemaakt van een Groupon om een 5-gangen diner te nuttigen.
Deze Groupon had een waarde van bijna € 100,00. Zoals gebruikelijk hebben wij ongeveer de helft hiervoor betaald.
Het eten bij de Aezel is niet slecht, echter zeker niet goed, niet verrassend en men gebruikt goedkope ingrediënten. De bedoeling om via Groupon te werken is om mensen kennis te laten maken met een restaurant waarbij de gasten in de toekomst wellicht een keer terug komen.
Ee dergelijk 5 gangen diner voor € 50,00 is echter veel te duur. Met dergelijke prijzen komen restaurants in beeld die wél in staat zijn iets echt lekkers en verrassends te bieden, en waarbij bijvoorbeeld wel tafelllakens en stoelen met een comfortbale zit aanwezig zijn. De Aezel maakt heel veel gebruik van Groupon en Social Deal. Deze hulpmiddelen kunnen echter slechts tijdelijk ingezet worden.
Ik geef De Aezel een tip; halveer de bedragen van de menukaart. Een 5 gangen diner zoals jullie dat aanbieden is € 25,00 waard. Dit spreekt zich rond en de gasten zullen (terug)komen. Bovendien hebben jullie dan niet de kosten die jullie aan Groupon betalen.

Gegeten op: 1 september 2012.
Eed
Eed
Expertproever

26 augustus 2012

Wij hebben met 4 personen het 5 gangen diner gegeten via de groupon deal. Wij hebben heerlijk gegeten. Het eten is erg goed van smaak, goed op temperatuur, vers en de porties groot. Ze hebben een uitstekende kok die met passie kookt. De bediening was erg vriendelijk. Wij kunnen D'n Aezel echt aanbevelen en gaan zeer zeker nog eens terug

Gegeten op: 25 augustus 2012.
marian-en-jan
marian-en-j...

14 augustus 2012

Gezellig voor 2 personen een hightea gedaan via de wow-deal.
Regelmatig werden dingen aangevuld op de tafel zoete en hartige dingen en als je iets miste kon je dit vragen en werd het tot aan de tafel gebracht, ivm het warme kon men kiezen om buiten te zitten of binnen. Veel mensen gingen buiten zitten, er werd uitgelegd dat het eten binnen bleeft staan om uitdroging en insekten te verkomen. Goede bediening, leuke locatie
Al meerdere keren wezen eten bij D'n Aezel van social deal 4 gangen/ wow deal luxe hightea of tapas met een hollands-tintje en tot nu toe nog geen op of aanmerkingen!!
Tot de volgende keer!!

Gegeten op: 5 augustus 2012.
joyce10
joyce10
Proever

5 augustus 2012

Wij (2 personen) hebben 3 augustus jl. hier een 5-gangenmenu genuttigd en dat is ons heel goed bevallen. Zowel de kwaliteit van het eten, de portie-grootte als de bediening is van goede kwaliteit. Wij hebben gekozen op het terras te eten en de enige opmerking die we kunnen maken, is dat er veel dorre bladeren lagen. Dit beïnvloedt het eten niet maar hier had iets aan gedaan kunnen worden. Zeker voor herhaling vatbaar!

Gegeten op: 3 augustus 2012.
etto
etto

2 augustus 2012

Eind juli gaan eten met mijn vader moeder en mijn man. Hadden wowdael gekocht. Weinig verwachting na t lezen van recensies. Niets van gemerkt. Ik kan t weten kom uit de horeca. Leuke accommodatie en een leuke avond gehad. Dat een en ander iets anders is wil niet zeggen dat t slecht is. Elk mondje heeft zijn voorkeur. Voor de prijs is kwaliteit super. En wijnarrangement mag er ook zijn. Wij gaan zeker n keer terug. Aardige bediening. Linda

Gegeten op: 28 juli 2012.
Snupje
Snupje
Proever in spe

De onderstaande recensies hebben een afwijkend uiterlijk, omdat ze zijn ingediend in het oude systeem. Bekijk hier wat er is veranderd.

1 juli 2012

Zondag 1 Juli (voor de 8e x in 3 jaar???) gaan eten bij restaurant d'n Aezel.
Ditmaal met een kortingbon via Groupon.
Voorgerecht was uiterst smakelijk, soep was oké.
Scampi' s aan spies erg glazig maar daar hebben we niets van gezegd.
Hoofdgerecht entrecote, deze was goed gebakken, mooi rosé, echter het vlees was van een zéér slechte smaak.
We hebben dit beide niet gegeten en kenbaar gemaakt aan de bediening waarom niet.
Tot aan het dessert (wat op vuile borden werd opgediend) niets hierover gehoord.
Een dessertwijntje genomen, wat vlg ons wit en zoet hoort te zijn maar hier stroperig rood en in vuile glazen met onderin drap opgediend. En dan meen ik écht vuile glazen, er stak nog iets aan de rand van het glas en het glas was totaal vlekkerig.
Nog altijd niets gehoord over de entrecote.
Rekening gevraagd en afgerekend waarop de bediening voeg "was alles naar wens", ons antwoord was uiteraard dat niet alles naar wens was. Dame reageert wederom niet en wij hebben het etablissement verlaten.

d'n Aezel, dit is een gemiste kans, u had minimaal hierop kunnen reageren om de klant tot gast te houden.
Ik heb met smaak de vorige keren bij u gegeten maar door deze slechte ervaring was dit de laatste keer.

Het is moeilijk een goede reputatie op te bouwen en zoals u wellicht weet is het overal heel makkelijk dit teniet te doen.
Jammer.

58Jolanda
58Jolanda

19 juni 2012

Ik was met 3 vriendinnen gaan high tea'en met een bon van social deal. Een bon die een waarde had van 28 euro terwijl de high tea op hun site voor 16,50 wordt aangeboden, niet echt zo'n koopje als dat het lijkt dus. Alle producten zoals de sandwiches, stokbrood en zoetigheid stonden al zeker 2 uur op de tafel ongekoeld. De sandwiches smaakten alsof ze al 2 uur in de zon hadden gestaan en het brood was volledig ingedroogd, de stokbroodjes (krakend vers?!?) waren knoerhard en hoorde je 3 tafels verderop nog kraken. Ook de brie die erop lag was volledig ingedroogd. de petit fours bodem wat normaal zachte cake is, was net een beschuit zo ingedroogd. De chocolade soesjes waren lauw en waterig van binnen, verder lagen er donuts in 8 stukken gesneden (???) waarvan de glazuurlaag zo droog was geworden dat hij brokkelde en de koek was ook net beschuit. De cake'jes werden in 4en gesneden. De chocolademousse was door het ongekoeld bewaren aan het verkleuren. De bonbons, vers fruit, quiche en koekjes zaten er niet eens bij! Al met al vonden we het een flinke tegenvaller, en erg karig. Nou is dat ook niet het grootste probleem maar wel als het niet gekoeld staat en droog word. Dat een donut en cake'je in kleine stukjes word gesneden snappen we ook niet. Het kost geld genoeg. Voor dat geld hebben we in de winkel ook wel een hoop lekkers gekocht. Dit was de derde high tea die we gehad hebben en hebben op andere plekken voor minder geld veel beter gehad. Er was een zwangere dame bij ons en die durfde niks te eten. We hebben na lang twijfelen de serveerster aangesproken ( een hele aardige meid overigens) die dit doorgaf aan de keuken waarnaar we verse sandwiches en sla aan de tafel kregen. Op verzoek is de high tea tafel leeggehaald en werd een kleinere schaal terrug gezet. Helaas was het meeste toch nog het gebak van de vorige ronde.( alsof we achterlijk zijn en dit niet zouden merken...) De donutstukjes die knoerhard waren lagen er weer tussen, de weke chocoladesoesjes, uitgedroogde mini brownies, en de petit fours van de vorige ronde. Er werden alleen verse croissants (4 voor 10 personen!) neergezet en een klein kloddertje nieuwe chocolademousse. Dit vind ik echt niet kunnen, zeker niet voor zo'n hoog aangeschreven restaurant. Ik hoef natuurlijk niet te vertellen dat je van eten wat al lang ongekoeld staat ook nog eens flink ziek kunt worden. Al met al vonden we het flink tegenvallen en ons geld niet waard. Ik heb ze deze tekst gemail en een week gegeven om te reageren maar uiteraard hebben ze niks van zich laten horen...

1 van de 1 proevers vindt dit nuttig.
kim19
kim19

1 juni 2012

Bij D'n Aezel gegeten, viel flink tegen !
Eten werd zowat koud opgediend.
Smakeloos en zeer kleine porties.
Bediening was wel vriendelijk, maar daar kom ik niet voor.
In vergelijk met andere restaurants in Geleen en omgeving is D'n Aezel qua prijs en smaak ons zeer tegengevallen, nooit meer !

1 van de 1 proevers vindt dit nuttig.
Euro
Euro