KeukenFrans & Hollands
Lunch
Diner

Hounjet65 Hounjet65 23 februari 2012

Wij hebben met 2 mensen Eten wat de pot schaft besteld .De ober vroeg of we tomatensoep wilden?Die hebben we genomen deze bleek niet bij de prijs inbegrepen.Het Pils was erg prijzig namelijk 2,95 per pils.Het menu zelf , ETEN WAT DE POT SCHAFT ,was prima en voldoende dat de soep en het dessert apart betaald moesten worden had de ober moeten melden.

smeetske smeetske 15 januari 2012

Met 8 personen gaan eten (Groupon). Ruime keus, prima eten en zeer vriendelijke bediening. Had de visspies besteld, bleken hier garnalen bij te zitten, lust ik niet. Werd zo maar op eigen initiatief omgeruild voor een heerlijk ander visgerecht. Je kunt bij den Aezel alle kanten uit en dat is altijd de goede kant. Dikke pluim voor de bediening!!!!

diaanschen diaanschen 8 december 2011

Afgelopen maand hier wezen eten met een Groupon-bon. Je bent een ezel als je hier nog naar terug gaat na je 1e ervaring. De wil is er wel, maar de kennis en kunde ontbreekt helaas. Tafelindeling in het restaurant was niet optimaal, we waren met 6 personen en het was voor het personeel nogal een gehannes om iedere keer tussen de tafels door te komen om iets te serveren (zowel voor ons als ook voor het personeel dus niet echt een ideale situatie). Nog voordat wij bestelden, zagen we een andere tafel de mosselen terug sturen; 2 porties besteld waarbij 1 gaar was en 1 nog koud.
Om te beginnen; neem een zaklamp mee om de menukaart te bestuderen. Gelukkig werd hier uiteindelijk door het personeel wel op ingespeeld en het licht tijdelijk wat feller gezet.

We begonnen met de voorgerechten: 4x vis (was oke) en 2x soep (courgette en tomaten). Soep was lauw, borden daarentegen werkelijk gloeiendheet (dat compenseerde dus). Tomatensoep was flauw en waterig qua mondgevoel maar brandde ontzettend na in je keel. Courgettesoep smaakte goed. Bij het hoofdgerecht ging het helaas fout. Varkenshaas is maar net gaar genoeg om geserveerd te worden, maar had m.i. nog wel een minuutje langer op het vuur mogen blijven liggen. Efin, de biefstuk die mijn tafelgenoot bestelde was tussen rare en medium in, het kon er nog meer door. Vis was oke. Met drie personen gekozen voor het vleespalet. Van buiten zag het uit alsof mijn stukje varkenshaas gortdroog was, maar eenmaal doorgesneden bleek de binnenkant zo rauw als wat te zijn. Dit gemeld en kreeg een nieuw stukje varkenshaas. Dit stukje was ondertussen net zo groot als dat van mijn tafelgenoot die het als hoofdgerecht bestelde. Wederom zag het er niet gaar uit, waarop de "bazin?" antwoordde dat het wel gaar was ook al zag het er niet zo uit, want het was immers in de steamer geweest. Jammer, goed geprobeerd, maar toch niet echt een verbetering in vergelijking met het stukje dat ik al had. Frieten was voor 6 personen erg karige portie, bestelde een extra portie welke op het eind ook betaald moest worden. Dessert had de hoop om nog een goed einde aan de avond te breien, maar ook hier weer een grote teleurstelling: zeer waterig ijs. Waarbij ik wel moet zeggen dat de chocoladesaus wel goed was.
Er is zeker nog heel veel verbetering mogelijk, maar helaas. Mij zul je er de komende tijd niet terug zien.

jege jege 7 december 2011

In november met 4 personen gegeten met groupon bonnen.
Gangen konden we zelf uitkiezen en werden verrekend met de bonnen, we hadden niet de duurste gangen besteld en waren dus aanzienlijk goedkoper uit dan de waarde van de bonnen.
Eten was prima, minpuntje: wij kregen voor 4 personen een kommetje met ongeveer 200 gram frites, erg weinig en toen we nog wat bijbestelden bleek dat als extra op de rekening te staan.

Bieneke Bieneke 16 november 2011

Vanavond heerlijk gegeten met 2 volwassenen en 1 kind: zeer vriendelijke ontvangst en vlotte bediening. Regelmatig werden onze bevindingen gevraagd waarbij ook onze zoon alle aandacht kreeg en zelfs speciaal voor onze jongste met de keuken werd gecommuniceerd omtrent de bereiding! Kortom zo een kindvriendelijkheid hebben we nog nooit meegemaakt!! Chapeau!! Ruime keuze en prima kwaliteit! Aan alle wensen werd gehoor gegeven!! Wij gaan snel weer voor een gezellig avondje uit!

Geef zelf je mening over Restaurant D'n Aezel

LunchDiner