Reserveer nu

KeukenFrans
Bijzondere kenmerken topper Eurotoques

Maak je klaar voor een avond waarin slow food, geweldige wijnen en gastvrijheid de hoofdrol spelen. De enorme passie waar ze in deze topzaak te werk gaan proef en zie je overal terug. Hubert Haenen en zijn vrouw Marjolijn zorgen voor een complete ervaring; over alles is zorgvuldig nagedacht. Wat een belevenis!

maartenbo maartenbo 15 mei 2012

Bij binnenkomst werden we zeer persoonlijk en hartelijk begroet door Hubert Haenen. We kregen een keuze menu op naam met een bijpassend wijn arrangement. De chateaubriand met truffelsaus was in een woord fantastisch. We kregen een uitgebreide live demonstratie over de slow coocking methode met de Oklahoma Joe. Als afsluiting een geweldige kaasplank van de zeer uitgebreide kaaswagen. Als je je overgeeft aan de one man show van de gastheer,die weinig inbreng van de gast toelaat, beleef je een onvergetelijke avond!

EvertJan EvertJan 2 mei 2012

Wat een heerlijke avond. Geen 'Ster allures'. Vakmensen die je met rustige gastvrijheid, optimaal de mogelijkheid bieden te genieten. Alles draait om smaak. Alleen maar kwalitatieve producten, mooi in balans en schitterende wijnen. Rij gerust om naar valkenburg, eindelijk weer eens écht genoten!

culinairenono culinairenono 24 april 2012

Bijzondere ervaring en werkelijk waar stuk voor stuk gerechten die zorgen voor een smaakexplosie. De eigenwijze chef Hubert vertelt je alles wat je wilt weten. Ook als je er niet om hebt gevraagd ;-)

peet37 peet37 16 april 2012

Het was een leuk bijzondere en gezellig avond uit.
De eigenaar heeft een leuke passie voor eten en we hebben genoten.
heerlijk ongedwongen sfeer

MBMW MBMW 14 februari 2012

Uitstekend gegeten in dit kleine restaurant. Vanaf het moment dat je binnenkomt, neemt de gastheer de regie in handen. Dit wordt een avond lang genieten van slow food, verrassende smaak combinaties en gerechten die je nog nooit eerder zo hebt ervaren. Er is slechts één menu met een paar variaties, met een bijpassend wijn menu (eventueel een BoB arrangement met halve glazen). De menukaart wordt op naam geprint. Reserveren is aanbevolen, het zat vol.
Als je haast hebt, moet je hier niet zijn.

Geef zelf je mening over Hubert Haenen

MaandagGesloten