1 2 3 4 5 ouder »

KriJoMaEr KriJoMaEr 23 april 2012

Goed gegeten, niet bijzonder culinair. Niet het gevoel gehad dat de wijnen aangepast waren aan het eten, gewoon wijntje niets bijzonders. Er wordt duidelijk verschil gemaakt tussen vaste gasten en nieuwkomers. Dat was o.a. te merken een de wijnen die bij het eten geserveerd werden.
Wanneer de eigenaar ging uitleggen wat er op tafel geserveerd werd gingen enkele 'stamgasten' hard lachen waardoor je het gevoel kreeg dat er iets mis was met het eten. De vreemde opmerkingen die zowel door eigenaar als enkele gasten werden geplaatst waren duidelijk voor ons bestemd. Jammer, ongemakkelijk avond gehad en 200 euro armer.

pippi02 pippi02 3 april 2012

Heerlijk gegeten bij De Rijke Jansen. Als we weer naar Valkenburg gaan gaan we zeker nog een keer eten. Lekkere gerechten goede wijn en geen gezellige eigenaar. Alles bij elkaar een goede plak om lekker te eten en een beetje vermaakt te worden.
Als ik dan iets moet bedenken wat ik hem minst vond is dat de gevel van het restaurant.. Die straalt niet de gezelligheid uit die het resteurant wel heeft. (donkergrijs blok). Nou als je je daar druk over kan maken moet de rest wel perfect zijn!

mdoodeman mdoodeman 28 maart 2012

Wat een heerlijke persoonlijke bediening. Deze man weet het mensen naar de zin te maken. En bewonderenswaardig, hij trok bij iedere tafel de juiste wijnen open

huismus huismus 25 maart 2012

Weer hier gegeten nu met 5 vriendinnen. Het was weer erg gezellig en lekker. Vooral het hoofdgerecht, trio van rund met truffelsaus was erg lekker. Groetjes uit Sittard.

ferkoe ferkoe 18 februari 2012

Een ontdekking. Een klein huiskamerrestaurant waar je ongedwongen, heerlijk, kunt eten. Totaal 9 tafeltjes voor 18 personen, genoeg afstand om een goed gesprek met je partner te kunnen houden, maar ook zo geplaatst dat je een leuke confersatie met je buren op kunt zetten. Goed, bourgondisch, gegeten. Verse produkten die met zorg door de eigenaresse bereid zijn. Haar man verzorgd de wijnen die we hebben laten smaken. Ruim voldoende kennis van de wijnen om deze goed met de gerechten te laten combineren. Bij de koffie om een Calvados gevraagd maar hij heeft alleen drank op voorraad die van druiven is bereid. Vervolgens worden er 2 flessen grappa op tafel gezet en 1 Cognac om uit te kiezen.
We komen hier zeker terug!

Groffenr Groffenr 9 februari 2012

Geweldig! Voelt echt als thuiskomen. Wat een sfeer. Eten, wijnen en gastheerschap zijn top. Wordt mijn vast adres in Valkenburg

marty1970 marty1970 3 februari 2012

na 3 keer hier gegeten te hebben vind ik het tijd ook mijn mening te delen met anderen.Alle 3 keren heerlijk gegeten in een ongedwongen restaurant met prachtige wijnen die uitstekend aansluiten bij de gerechten die met lokaal verkregen producten worden bereid.Fijne interactie tussen de gasten onderling,vaak op gang gebracht door de gastheer die feilloos aanvoelt wat zijn gasten willen.
Een absolute aanrader voor gasten die mooie(biologische) wijnen op prijs stellen met als klap op de vuurpijl zelf gebakken brood en koekjes.(waar krijg je dit nog?)

hansenpeter hansenpeter 15 januari 2012

Meer een 'herberg' dan een formeel restaurant. Erg informeel en gezellig. Uitstekend 'ouderwets' eten met prima wijn.

proever19780 proever19780 11 januari 2012

Ongelooflijk deze recensies. Ik ben hier naartoe geweest met 2 personen voor een 3 gangen verrassings menu met bijpassend wijnarrangement. Leuk klein zaakje. Toen we binnenkwamen als eerste werd gelijk de muziek zacht gedraaid wat van ons niet hoefde maar de eigenaar vond het naar eigen zeggen zelf prettiger. Er staan 9 tafels vlak op elkaar in 1 rij met ongeveer 10 centimeter ertussen. Iedereen die daarna binnenkomt wordt precies naast elkaar gezet waardoor een leuk gesprek met je partner voeren onmogelijk wordt gemaakt maar je een soort van verplicht wordt om de hele avond met je buren te praten, een soort van ongedwongen maar toch gedwongen sfeer. Als je elkaar niks te melden hebt is dit misschien een leuk restaurant. Het eten was eigenlijk matig voorgerecht ruim voldoende, hoofdgerecht eendenbout verzopen in truffelsaus waardoor je voor de rest niks meer proefde, dessert vrij eenvoudig 3 verschillende items waaronder een stukje brownie. Na met de eigenaar wat woorden te hebben gewisseld en er achter kwam dat hij al meer dan 30 jaar in de wijnen zat was mijn vraag waarom de wijnen totaal niet aansloten bij de gerechten was zijn antwoord 'met het eten heb ik niks te maken.' Schandalig. Tot overmaat van ramp werd ik nog even op een vrij ongepaste manier geattendeerd op het feit dat ik mijn partner een zoen gaf en dat zeer ongepast is. Arrogantie eersteklas met eetcafe maaltijden en geen kennis van wijn en spijs. Hier zie je ons never nooit meer terug

tinygiebels tinygiebels 11 januari 2012

heb zelde zo,n jaarwisseling gehad met zulk geweldig eten en enorme wijnen.

Hanneke / Nelly / Tiny

1 2 3 4 5 ouder »